DMU 50 3ης γενιάς, η πρωτότυπη, τώρα με σαφώς βελτιωμένη τεχνολογία για τις απαιτήσεις των 5-αξονικών μηχανών του αύριο.

DMU 50 3ης γενιάς, η πρωτότυπη, τώρα με σαφώς βελτιωμένη τεχνολογία για τις απαιτήσεις των 5-αξονικών μηχανών του αύριο.

Το νέο μοντέλο DMU 50 3ης Γενιάς, με τον υψηλής ποιότητας εξοπλισμό του, πείθει τους χρήστες απαιτητικών κλάδων με γνώμονα την τιμή του.

Η DMU 50 3ης γενιάς αποτελεί μέρος του χαρτοφυλακίου των 5-αξονικών μηχανών της DMGMORI και συνδυάζει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, αποδεδειγμένη τεχνολογία και χαμηλό κόστος επένδυσης. Σε αυτή τη βάση και βελτιωμένη από κάθε άποψη, η bestseller DMU 50 3ης γενιάς έχει περάσει στην επόμενη φάση. Αυτή η συμπαγής μηχανή θέτει νέα πρότυπα στην 5-πλευρη και 5-αξονική μηχανουργική κατεργασία. Με το διευρυμένο εύρος περιστροφής του τραπεζιού της, την ισχυρότερη άτρακτο και με το πρωτοποριακό σύστημα ψύξης, η παγκόσμια πρεμιέρα εξασφαλίζει ανταγωνιστική ικανότητα σε πολλούς τομείς. Οι περιοχές εφαρμογής της κυμαίνονται από την εκπαίδευση, τη γενική μηχανολογία, την κατασκευή εργαλείων και περιλαμβάνει εφαρμογές για απαιτητικούς κλάδους όπως η αεροδιαστημική, η ιατρική και η αυτοκινητοβιομηχανία.

Κατά τον επανασχεδιασμό της DMU 50 3ης γενιάς, η DMG MORI κατάφερε να εναρμονίσει τη σύγχρονη εμφάνιση του σχεδίου με τη φιλική προς το χρήστη λειτουργία. Η μεγάλη, ομαλού ανοίγματος θύρα στην περιοχή εργασίας, για παράδειγμα, με πλάτος 876 mm εξασφαλίζει απεριόριστη πρόσβαση από μπροστά, ακόμη και σε συνδυασμό με λύσεις αυτοματισμού. Το τραπέζι έχει επίσης εργονομικό ύψος φόρτωσης 800 mm. Η βέλτιστη προσβασιμότητα της DMU 50 3ης γενιάς ισχύει ακόμη και σε θέματα συντήρησης, όπως τον πίνακα ελέγχου, την δεξαμενή ρευστού, τον διαχωριστή νέφους λαδιού, τον εναλλάκτη θερμότητας και τη μονάδα ψύξης.

Με διαδρομές αξόνων 650x520x475mm και βάρος αντικειμένου εργασίας έως 300kg, η νέα 3ης γενιάς DMU 50 καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εξαρτημάτων. Το νέο NC περιστρεφόμενο τραπέζι με διευρυμένο εύρος περιστροφής  -35 ° / + 110 ° ενισχύει την ευελιξία της μηχανής. Η ταχεία πρόωση 42m/min και οι 30στροφές το λεπτό (rpm) στους άξονες περιστροφής B&C εξασφαλίζουν τη δυναμική για ταυτόχρονη 5-πλευρη και 5-αξονική κατεργασία. Επιπρόσθετα, εκτός από την άτρακτο speedMASTER® των 15.000 στροφών, ο χρήστης μπορεί επίσης να επιλέξει  ανάμεσα σε ατράκτους έως και 20.000 στροφών. Επίσης, υπάρχει διαθέσιμος ως επιλογή ένας διευρυμένος μύλος εργαλείων με έως 120 θέσεις. Υπάρχουν 30 θέσεις εργαλείων στη βασική έκδοση.

Η DMU 50 3ης γενιάς επιτυγχάνει μια μοναδική τάξη ακρίβειας μικρότερη από 6μm που είναι ασυναγώνιστη, χάρη στο μονοκόμματο χυτό της μηχανής και την πρωτοποριακή ψύξη των οδηγών και των ρουλεμάν. Απευθείας οδηγούμενα ζεύγη κοχλία-περικόχλιου και κανόνες μέτρησης και στους πέντε άξονες όσον αφορά τον υψηλό βαθμό ακριβείας του μηχανήματος. Η DMU 50 3ης γενιάς μπορεί να επεκταθεί με δεξαμενές ψυκτικού υγρού και να εξοπλιστεί με μέτρηση εργαλείων ως επιλογή.

Το 21.5” ERGOline® με CELOS® και το Siemens 840D solutionline καθώς και το 19” ERGOline® με HEIDENHAIN TNC 640 είναι διαθέσιμα ως σύγχρονες επιλογές control. H DMGMORI έχει επίσης διάφορες λύσεις αυτοματισμού στο πρόγραμμά της για τη DMU 50 3ης γενιάς, όπως συστήματα χειρισμού τεμαχίων ή παλετών. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην παγκόσμια πρεμιέρα να κατακτήσει προκλητικές εφαρμογές στους προσανατολισμένους στο μέλλον κλάδους της αεροδιαστημικής, της ιατρικής, της αυτοκινητοβιομηχανίας και της ενέργειας – μια απαίτηση που είχε ήδη ληφθεί υπόψη κατά τη διάρκεια της εξελικτικής ανάπτυξης της μηχανής. Με άλλα λόγια, η DMU 50 3ης γενιάς εξακολουθεί να πληροί όλες τις προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν ότι θα παραμείνει το best-selling μοντέλο 5 αξόνων της DMG MORI.

Highlights της DMU 50 3ης γενιάς

 

  • 78 % μεγαλύτερος χώρος κατεργασίας
  • 40 % μεγαλύτερη πρόωση, 42 m/min στην βασική έκδοση
  • 28 % μεγαλύτερο εύρος περιστροφής, περιστρεφόμενο τραπέζι με εύρος περιστροφής -35° / +110°
  • Εμπειρία που αποκτήθηκε από την διάθεση περισσότερων από 10.000 μηχανών
  • ταυτόχρονη 5-αξονική μηχανουργική κατεργασία στην βασική έκδοση

 

01

Η 3η γενιά της DMU 50 θέτει νέα πρότυπα στην ταυτόχρονη 5-πλευρη και 5-αξονική κατεργασία.

Παρουσίαση απο την DMGMORI