Συνάντηση συνεργατών της Meusburger

Συνάντηση συνεργατών της Meusburger

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση Συνεργατών της Meusburger που πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαΐου στην Ελευσίνα.

Στη συνάντηση αναλύθηκαν οι ποιότητες υλικών στην κατασκευή καλουπιών, αποδοτικές κατεργασίες φρεζαρίσματος με τα νέα κοπτικά εργαλεία της Meusburger, η βελτιστοποιημένη σχεδίαση καλουπιών καθώς επίσης και τρόποι παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Meusburger.

Από τη Meusburger παρευρέθησαν ο υπεύθυνος για την Ελλάδα κ. Kosta Stefanov, ο υπεύθυνος Β. Ελλάδος κ. Νέστωρ Δήνας, ο υπεύθυνος Ν. Ελλάδος κ. Εμμανουήλ Μαστραντωνάκης, και από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας ο κ. Markus Sperger.

Μετά τη συνάντηση επακολούθησε δείπνο.

Η Meusburger είναι ηγέτης κατασκευαστής στον τομέα των τυποποιημένων εξαρτημάτων υψηλής ακρίβειας για την κατασκευή καλουπιών. Πάνω από 17.000 πελάτες χρησιμοποιούν τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα της τυποποίησης και επωφελούνται από την εμπειρία της εταιρείας για πάνω από 50 χρόνια στην κατεργασία του χάλυβα. Διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα τυποποιημένων εξαρτημάτων συνδυασμένη με υψηλής ποιότητας προϊόντα η Μeusburger είναι ο παγκόσμιος συνεργάτης στην κατασκευή καλουπιών .

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1964, έχει πάνω από 1.200 υπαλλήλους και περίπου 200 εμπορικούς αντιπροσώπους. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις είναι πάνω από 70.000 m² με τα κεντρικά γραφεία στο Wolfurt και υποκαταστήματα σε Κίνα, Τουρκία, ΗΠΑ, Ινδία και Μεξικό, έχοντας πωλήσεις σε 66 χώρες.

Η φιλοσοφία της εταιρίας συνοψίζεται σε 3 φράσεις

  • Χάλυβες υψηλής ποιότητας

Η Meusburger χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας χάλυβες οι οποίοι υποβάλλονται σε θερμική κατεργασία αποτατικής ανόπτησης στις εγκαταστάσεις της.

  • Ακρίβεια

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής εξελιγμένης τεχνολογίας και ο ουσιαστικός ποιοτικός έλεγχος διασφαλίζουν την μέγιστη ακρίβεια.

  • Αποθήκευση και διακίνηση

Η μεγαλύτερη αποθήκη τυποποιημένων εξαρτημάτων και η οργανωμένη διακίνηση εξασφαλίζουν δυνατότητα συνεχούς και γρήγορης παράδοσης.