Συνάντηση υψηλής τεχνολογίας στα κτίρια της ROUTIS CNC MACHINING

Συνάντηση υψηλής τεχνολογίας στα κτίρια της ROUTIS CNC MACHINING

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η έκθεση υψηλής τεχνολογίας στις εγκαταστάσεις της  εταιρίας ROUTIS CNC MACHINING αφού την έκθεση επισκέφτηκαν πάνω από 150 εταιρείες από όλη την Ελλάδα.

Οι επισκέπτες εξέφρασαν την ικανοποίηση τους αφού μπόρεσαν να θαυμάσουν από κοντά εκθέματα υψηλής τεχνολογίας. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας απάντησε σε κάθε ερώτηση των επισκεπτών αναλύοντας σε βάθος όλες τις νέες τεχνολογίες και τις δυνατότητες του εξοπλισμού αλλά και την προστιθέμενη αξία που προσφέρει εντάσσοντας τον στο δυναμικό μιας εταιρίας, με την άριστη σχέση κόστους – απόδοσης αλλά και τη μείωση του κόστους λειτουργίας στο μέγιστο. Στην έκθεση παρουσιάστηκαν τα νέα μοντέλα της Ιαπωνικής εταιρείας MAKINO, αναλυτικότερα η ηλεκτροδιάβρωση σύρματος U3 καθώς επίσης ή ηλεκτροδιάβρωση βύθισης EDAF2. Από τη Γερμανική HERMLE το κέντρο κατεργασίας πέντε αξόνων  C250 κορυφαίο στην κατηγορία αλλά και από την AKIRA SEIKI το best seller SR3 AXP κάθετο κέντρο κατεργασίας.

Κατά  τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν σε κάθε μηχάνημα DEMO κοπές  αλλά και αναλυτικές παρουσιάσεις των controls των μηχανών έτσι ώστε όλοι οι επισκέπτες να έχουν μια σε βάθος εικόνα της φέρουσας νέας τεχνολογίας αλλά και να γνωρίσουν τα πλεονεκτήματα που τους προσφέρει. Παρότι τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν είναι  υψηλής τεχνολογίας με απίστευτες δυνατότητες, αυτό που εντυπωσίασε είναι πόσο κατανοητά και προσιτά είναι στο χειρισμό τους ακόμα και σε χρήστες που έρχονται πρώτη φορά σε επαφή με τέτοιου τύπου μηχανήματα.

Σκοπός της ROUTIS CNC MACHINING είναι να κρατά ενήμερους τους ανθρώπους των μηχανολογικών κατασκευών για τα τεκταινόμενα στο χώρο του μηχανολογικού εξοπλισμού αλλά και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Ο κ. Στέφανος Ρούτης ευχαριστεί θερμά όλους όσους επισκέφτηκαν την έκθεση και ανανεώνει το ραντεβού με παρόμοιες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Δελτίο Τύπου της ROUTIS CNC Machining