Προφιλ Moulding

Το περιοδικό MOULDING, Μήτρες και Εργαλεία”, έχει τριμηνιαία έκδοση και απευθύνεται στη βιομηχανία μετάλλου, μη σιδηρούχων μετάλλων, πλαστικών, ελαστικών και πάσης φύσεως καλουπιών, ένα τομέα πολύ μεγάλο και ευαίσθητο με πολυάριθμη χρησιμότητα.

Υπεύθυνα άρθρα, σοβαρές και μετρημένες παρουσιάσεις, με ουσιαστικά νέα προϊόντα και νέες τεχνολογίες που ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τους υπεύθυνους πάνω σ’ αυτόν τον τομέα, με διεθνή θέματα μέσω ανταποκρίσεων από τις μεγάλες εκθέσεις του κλάδου ανά τον κόσμο, με ειδήσεις και σχόλια πάντα από τον χώρο της βιομηχανίας πλαστικού, σιδήρου και αλουμινίου, θα αφήσουν και τον πιο δύσκολο αναγνώστη ικανοποιημένο.

Το περιοδικό MOULDING, Μήτρες και Εργαλεία” έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό επικοινωνίας ανάμεσα στην τεχνολογία, τα νέα προϊόντα, τις εταιρείες κατασκευής εξαρτημάτων, καλουπιών, σιδηροκατασκευών, τις βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών και ελαστικών και γενικότερα το βιομηχανικό εμπόριο.

Να αναδείξει τις μεγάλες δυνατότητες κατασκευής και τους πολύ έμπειρους και ειδικευμένους κατασκευαστές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Επίσης να ενημερώσει τον σύγχρονο μηχανολόγο, τεχνίτη, ή ιδιοκτήτη, ο οποίος έχει πραγματικό ενδιαφέρον, για τις εξελίξεις πάνω στον τομέα του.

Οι άριστα καταρτισμένοι, υπεύθυνοι και καταξιωμένοι στον κλάδο συνεργάτες του περιοδικού είναι εγγύηση για την σωστή πληροφόρηση.

Οι υψηλοί βαθμοί ανταγωνιστικότητας που χαρακτηρίζουν την σύγχρονη αγορά, κάνουν επιτακτική την ανάγκη για γνώση και συνεχή ενημέρωση. Στο περιοδικό μας  παρέχουμε πληροφορίες που κάνουν τη διαφορά και δίνουμε μια νέα ώθηση για μεγαλύτερη κινητικότητα στον κλάδο μας.

Πιστεύουμε ότι μέσα από τις σελίδες μας θα βρείτε θέματα που εμπίπτουν των ασχολιών σας και το κάθε τεύχος μας να αποτελεί χρήσιμο σύμβουλο για τις επιλογές σας, ενώ μέσω της διανομής του περιοδικού σε 2.000 εταιρείες, της αποστολής του περιοδικού (pdf) σε 10.000 emails  και με την παρουσία μας σε σχετικές εκθέσεις, θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε στην ισχυροποίηση του κύρους της Ελληνικής βιομηχανίας.