Η Messe Duesseldorf επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των εμπορικών της εκθέσεων για τα μέταλλα συμπεριλαμβάνοντας και την Αίγυπτο

Η Messe Duesseldorf επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των εμπορικών της εκθέσεων για τα μέταλλα συμπεριλαμβάνοντας και την Αίγυπτο

Η Messe Duesseldorf επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των εμπορικών της εκθέσεων για τα μέταλλα με μια επενδυτική συμφωνία στο Κάιρο (Αίγυπτος) το 2023.

Ως ειδικός τομέας του METAL & STEEL EGYPT από τις 2 έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2023, οι τέσσερις εμπορικές εκθέσεις GIFA Middle East Africa, METEC Middle East Africa, wire Middle East Africa και TubeMiddle East Africa θα πραγματοποιηθούν στη Διεθνή Έκθεση Αιγύπτου στο εκθεσιακό κέντρο της Αιγύπτου για πρώτη φορά.

Η METAL & STEEL EGYPT, που διοργανώνεται από την AGEX (Arabian German Exhibitions & Publishing Ltd), έχει παρουσιάσει ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων, εξοπλισμού και προϊόντων από τον τομέα του χάλυβα και του μετάλλου από τις βιομηχανίες της Εγγύς και της Μέσης Ανατολής από το 2010.

«Ανυπομονούμε πολύ για τη συνεργασία με την AGEX και είμαστε βέβαιοι ότι το κουαρτέτο των εμπορικών μας εκθέσεων για τα μέταλλα θα προσφέρει κερδοφόρες συνέργειες για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη», δήλωσαν οι Daniel Ryfisch και Malte Seifert, διευθυντές των εμπορικών εκθέσεων wire, Tube, GIFA και METEC στο Duesseldorf, στη Γερμανία.

Ο κορυφαίος αιγυπτιακός διοργανωτής AGEX πραγματοποιεί με επιτυχία την διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων και συνεδρίων στην περιοχή από το 2004 και φημίζεται για την ιδιαίτερη τεχνογνωσία του στον βιομηχανικό τομέα. Με αυτή τη συνεργασία, ο εν λόγω διοργανωτής και η Messe Duesseldorf  συνδυάζουν την τεχνογνωσία τους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για την Wire MEA και την Tube MEA γίνονται δεκτές από τους Cem Bagci και Patrick Hayek στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις bagcic@messe-duesseldorf.de  και HayekP@messe-duesseldorf.de  και για την GIFA MEA και την METEC MEA από τη Sarah Möller στην ηλεκτρονική διεύθυνση moellers@messe-duesseldorf.de .

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τα σχετικά έγγραφα θα είναι διαθέσιμα από τον Ιανουάριο του 2023 στις διεύθυνση: www.wire-mea.com, www.tube-mea.comwww.gifa-mea.com  και www.metecmea.com .

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπία της Messe Duesseldorf για Ελλάδα και Κύπρο: MD – GR.I.D. GbR, T.: +30 210 8088351-2 | e-mail: grid@gridmds.eu .