Αγγελίες
Πωλούνται μεταχειρισμένα μηχανήματα injection, blow, film και pet με επίδειξη του προϊόντος που θέλετε να παράξετε.
Φέρτε μας το πλαστικό προϊόν που θέλετε να παράξετε, και σας τροφοδοτούμε με τεχνογνωσία για βελτιστοποίηση και αύξηση παραγωγής, μαζί με την ανάλογη μηχανή injection (από 30-3000 τόνους κλειστικό), Blow (έως 70lt), Film (έως 1,65μ), Pet (έως 20lt).
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των μηχανών που σας ενδιαφέρουν . Παρακαλώ μόνον σοβαρές προτάσεις. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6936017185 κα. Κωνσταντίνα

Σχεδιαστής και Κατασκευαστής Πλαστικών Καλουπιών.

Η εταιρεία Engino.net Ltd, κατασκευαστής των κατοχυρωμένων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και βραβευμένων Engino Toys (www.engino.com), αναζητεί να προσλάβει έναν σχεδιαστή και κατασκευαστή πλαστικών καλουπιών για την ακόλουθη θέση στα γραφεία της εταιρείας στη Λεμεσό.

Σχεδιαστής και Κατασκευαστής Πλαστικών Καλουπιών.

Περιγραφή Θέσης:

Σχεδιασμός και κατασκευή καλουπιών για την παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων παιχνιδιών σε μηχανές έγχυσης. Επικοινωνία με την ομάδα R&D και Παραγωγής για καλύτερα αποτελέσματα. Εκπαίδευση νέων μηχανικών στην τεχνολογία χύτευσης. Δυνατότητα εργασίας σε περιβάλλον ομάδας.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο Μηχανολογίας ή αντίστοιχης ειδικότητας.
  • Εμπειρία τουλάχιστον δέκα ετών ως κατασκευαστής καλουπιών.
  • Πολύ καλή γνώση προγραμμάτων Autodesk Inventor, Solid Works.
  • Πολύ καλή γνώση του CNC, των μηχανών ηλεκτροδιάβρωσης και των μηχανών έγχυσης.
  • Portfolio που αποδεικνύει δυνατότητες στην παραγωγή καλουπιών.

Προσφέρουμε ένα ασυναγώνιστο πακέτο ανάλογα με την εμπειρία και τα προσόντα.

Στείλτε το βιογραφικό σας σημείωμα στη διεύθυνση production.recruiting@enginogroup.com με τον τίτλο «Κατασκευαστής Καλουπιών».


Βιομηχανία πλαστικών στην Κύπρο, ζητά για μόνιμη απασχόληση τεχνικούς injection και τεχνίτες καλουπιών. Για επικοινωνία και αποστολή βιογραφικού στη διεύθυνση hr@elysee.com.cy


Εταιρία ζητά έμπειρα άτομα και με πλήρη γνώστη του αντικειμένου των καλουπιών injection για πλήρη απασχόληση. Τηλ. 210 5552260.


Ζητείται άτομο που γνωρίζει από λειτουργία CNC μηχανημάτων για παραγωγή μικροεξαρτημάτων. Τηλ. 6977 986718.


Ζητείται άτομο από μηχανουργείο που να γνωρίζει τη λειτουργία συμβατικών μηχανημάτων, όπως επίσης και άτομο σε γνώσεις χειρισμού CNC μηχανημάτων. Τηλ. 210 5787764


Πωλείται μεταχειρισμένο συγκολλητικό μηχάνημα λέιζερ πλήρως επισκευασμένο για μικροσυγκολλήσεις ακριβείας. Τηλ. 6944 880490


Εφαρμοστής με εικοσαετή πείρα σε κατασκευές μηχανικών καλουπιών, ζητά απογευματινή εργασία ή και Σαββατοκύριακα. Πληροφορίες Γιάννης Σαρρής, τηλ. 6979 250567.


Πωλούνται μεταχειρισμένα μηχανουργικά μηχανήματα σε άριστη κατάσταση (ανακατασκευασμένα), έκθεση 4000 τ.μ. Τηλ. 6977 404081


Θα επιθυμούσα να εργαστώ ως Διερμηνέας σε εκθέσεις που λαμβάνουν χώρα εντός ή εκτός Ελλάδος. Έχω πάρει την επάρκεια της Τουρκικής γλώσσας από το Πανεπιστήμιο ΤΟΜΕR της Τουρκίας, το SUPERIOR της Ισπανικής γλώσσας και το Cambridge Lower. E-mail: Vasiliki45@hotmail.com.


Φιλόλογος, πτυχιούχος από το πανεπιστήμιο της Bolognia, ζητά περιστασιακά να εργαστεί ως Διερμηνέας σε εκθέσεις εσωτερικού ή εξωτερικού, γνωρίζοντας άπταιστα Ιταλικά και Aγγλικά. Τηλ. επικοινωνίας 28310 26904, 6946 149641, email: eleftheriatsoupaki@yahoo.gr


Εκπαιδευτικός μηχανολόγος μηχανικός, πιστοποιημένος κατά Ε.ΚΕ.Π.) ζητά να διδάξει σε βιομηχανίες και προγράμματα ΛΑ.Ε.Κ. – Ο.Α.Ε.Δ. του μηχανουργικού τομέα: α)Βιομηχανική ασφάλεια, β)Μετρολογία, γ)Ποιοτικό έλεγχο. Τηλ. 6939 469195, 210 8083969.


Chemical Engineer is offering process and sales engineering services,      contact: tel. 0030 6955554584, jfnprocess@gmail.com.


Ζητείται από βιομηχανία στο Κορωπί μηχανουργός για κατασκευή

χυτοπρεσσαριστών και κοπτικών καλουπιών. Απαραίτητη προϋπηρεσία.

Βιογραφικά στο info@zogometal.com.