FOODTECH 2019 – Εκδηλώσεις ΣΕΒΤ, ΠΕΤΕΤ, ΣΕΒΙΤΕΛ, ΣΕΒΕΚ και ΣΥΒΙΠΥΣ

FOODTECH 2019 – Εκδηλώσεις ΣΕΒΤ, ΠΕΤΕΤ, ΣΕΒΙΤΕΛ, ΣΕΒΕΚ και ΣΥΒΙΠΥΣ

Στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης FOODTECH,η οποία θα διεξαχθεί στο Metropolitan Expo (12-14 Οκτωβρίου 2019), θα πραγματοποιηθούν Επιστημονικές Ημερίδες  με τη συνεργασία των ακόλουθων Συνδέσμων:

  1. ΣΕΒΤ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων)
  2. ΠΕΤΕΤ (Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων)
  3. ΣΕΒΙΤΕΛ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποιήσεως Ελαιολάδου)
  4. ΣΕΒΕΚ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος)
  5. ΣΥΒΙΠΥΣ (Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας)

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 θα διεξαχθεί η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα “Industry 4.0, Εργαλεία & Λύσεις για την Παραγωγή και Συσκευασία Τροφίμων”.

 

Η Ημερίδα θα περιλαμβάνει τρεις ενότητες:

• Ορισμοί –έννοιες και εισαγωγή αρχές του Industry 4.0.
• Κοινωνικό-οικονομικές επιπτώσεις της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης: θα αναλυθούν φλέγοντα ζητήματα όπως η ασφάλεια τροφίμων και προστασίας, και η εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού στο νέο αυτό περιβάλλον που διαμορφώνεται.
• Παρουσίαση success stories από ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου.

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα “Επανασχεδιασμός Συσκευασίας Τροφίμων στα πλαίσια της Κυκλικής Οικονομίας”.

Οι εταιρίες, φορείς και οι εκπρόσωποι  της ακαδημαϊκής κοινότητας που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν με στοχευμένες παρουσιάσεις επί των ειδικών αυτών θεμάτων,μπορούν να αποστείλουν  την αίτηση τους στην Γραμματεία του Συνδέσμου μας,στο e-mail:info@pac.gr (απαιτείται τίτλος, ονοματεπώνυμο ομιλητή, ιδιότητα – θέση).

Η  Επιστημονική Επιτροπή Παράλληλων Εκδηλώσεων,η οποία αποτελείται από εκπροσώπους των ΣΥΒΙΠΥΣ, ΣΕΒΤ,  ΠΕΤΕΤ, ΣΕΒΙΤΕΛ και ΣΕΒΕΚ θα διαμορφώσει το τελικό Πρόγραμμα.

Με εκτίμηση,
Μίλτος Μέλλιος
Διευθυντής Γραμματείας