Η AlfaSolid Συμμετείχε στην Medwood 2022

Η AlfaSolid Συμμετείχε στην Medwood 2022

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η συμμετοχή της Alfasolid SolidWorks στην 8η Έκθεση MEDWOOD 2022, η οποία διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO 1-4 Απριλίου.

 

 

Η Alfasolid SolidWorks συμμετείχε στην έκθεση MEDWOOD με το λογισμικό SWOOD της Eficad, την πιο ολοκληρωμένη λύση στη Βιομηχανία Ξύλου που καθιστά ευκολότερη και ταχύτερη τη δημιουργία κατασκευαστικών σχεδίων παραγωγής!

Στην έκθεση παρευρέθησαν οι κ.κ. Antoine Blondel – International Business Developer at EFICAD και Kunal Bhasin – B2B Marketing Specialist at SWOOD by EFICAD οι οποίοι μαζί με τον Γενικό Διευθυντή της Alfasolid SolidWorks κ. Δημήτρη Μανώλη, μίλησαν για το SWOOD και ανέλυσαν τα πλεονεκτήματά του για την Ελληνική Αγορά της Βιομηχανίας Ξύλου.

Η Alfasolid SolidWorks παρουσίασε επίσης case studies μεγάλων πελατών της δείχνοντας έτσι στο κοινό ότι συνεχίζει δυναμικά την ανοδική της πορεία.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια και δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες και πιο καινοτόμες λύσεις της αγοράς καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη σας!

Πηγή: Alfasolid.com