Η εταιρεία LANTEK επιτέλους στην Ελλάδα με την Τεχνική Υποστήριξη της AlfaSolid SOLIDWORKS

Η εταιρεία LANTEK επιτέλους στην Ελλάδα με την Τεχνική Υποστήριξη της AlfaSolid SOLIDWORKS

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη συνεργασία της AlfaSolid με την εταιρεία LANTEK, παγκόσμιο ηγέτη στην ανάπτυξη λύσεων CAD-CAM/MES/ERP με έμφαση στο Sheet Metal Design & CAM και Production Management.

Η αρχή της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο, όταν και οι δύο εταιρείες υπέγραψαν συμφωνητικό για τη νόμιμη πώληση, εγκατάσταση και παροχή τεχνικής υποστήριξης όλων των CAD/CAM προϊόντων της εταιρείας LANTEK στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Το λογισμικό LANTEK απευθύνεται σε όλες τις εταιρείες του κλάδου των μεταλλικών κατασκευών, παρέχοντας εξειδικευμένους αλγορίθμους για κάθε μηχάνημα κοπής και punching.

Μεταξύ των άλλων πλεονεκτημάτων του, το Lantek Expert είναι από τα πιο διαδεδομένα CAD/CAM λογισμικά NESTING, ειδικά σχεδιασμένο για τον προγραμματισμό και την αυτοματοποίηση των CNC μηχανών κοπής λαμαρίνας, με χρήση ΟΞΥΓΟΝΟΥ και καυσίμου, ΠΛΑΣΜΑ, LASER και ΥΔΡΟΚΟΠΗ.

Σε επίπεδο Διαχείρισης Παραγωγής – πολύ κρίσιμη για τους πελάτες μας διότι η βελτιστοποίηση μεταφράζεται σε μεγάλα κέρδη παραγωγικότητας – , η Lantek προτείνει τη λύση Lantek MES.

Είναι απόλυτα συμβατό με προγράμματα, όπως τα SOLIDWORKS, Solid Edge, Autodesk Inventor κτλ., καθώς επιτρέπει σε οποιοδήποτε σχέδιο λαμαρίνας να ξεδιπλώνεται αυτόματα και να φορτώνεται στο Lantek Expert.

Ευχαριστούμε πολύ τους νέους μας συνεργάτες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν! Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί για περισσότερες πληροφορίες !

Δελτίο τύπου από την AlfaSolid