Η AlfaSolid σας προσκαλεί στην Ημερίδα SOLIDWORKS 2020 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η AlfaSolid σας προσκαλεί στην Ημερίδα SOLIDWORKS 2020 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ALFASOLID SOLIDWORKS 

Το SOLIDWORKS 2020 είναι εδώ για εσάς, τους πελάτες μας!

Αθήνα 2 Νοεμβρίου: Εγγραφή

Θεσ/νίκη 16 Νοεμβρίου: Εγγραφή

Αγαπητοί χρήστες και φίλοι του SOLIDWORKS,

 Φέτος το Launch Event θα είναι ξεχωριστό, καθώς οι ψηφιακές τεχνολογίες έχουν εισέλθει για καλά στη ζωή μας και ενδέχεται να προκαλέσουν αρκετές αλλαγές. Δημιουργούνται ερωτήματα. Στην AlfaSolid SolidWorks θεωρούμε υποχρέωση απέναντι σε εσάς τους βιομηχανικούς πελάτες που μας εμπιστεύεστε τόσα χρόνια να σας ενημερώσουμε αυτοπροσώπως.

Στο τεχνικό τμήμα AlfaSolid SolidWorks, είμαστε εδώ για να συμμετέχουμε ενεργά στην ανάπτυξη των προϊόντων σας και να δημιουργούμε υποστηρικτικά συστήματα σε όλο τον κύκλο ανάπτυξής τους.

Για τον λόγο αυτό, σας προσκαλούμε και φέτος στην παρουσίαση των νέων βελτιωμένων χαρακτηριστικών του SOLIDWORKS 2020, ενημερώνοντάς σας παράλληλα για τις νέες τεχνολογίες και άλλα σημαντικά ζητήματα που εσείς θα επιλέξετε και που σας αφορούν άμεσα. Το φετινό Launch Event θα αποτελείται από δύο μέρη και δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν αποκλειστικά οι πελάτες μας.

Μέρος πρώτο: WHAT’S NEW SOLIDWORKS 2020
Και φέτος, οι καινοτομίες SOLIDWORKS είναι πάρα πολλές, σε όλους τους χώρους που καλύπτουμε με τις λύσεις AlfaSolid SolidWorks, από τον σχεδιασμό στην παραγωγή, μέσω της σωστής οργάνωσης και της κάθε βελτιστοποίησης.
Μέρος δεύτερο: Θεματικές παρουσιάσεις – συζητήσεις της επιλογής σας οι οποίες θα διεξαχθούν και θα καταλάβουν το μεγαλύτερο μέρος της ημερίδας.
Φέτος, η AlfaSolid θα προετοιμάσει και θα αφιερώσει την παρουσίαση αποκλειστικά σε εσάς.
  • Λεπτά ζητήματα προϊοντικής στρατηγικής, σημαντικά για τις αποφάσεις σας θα τεθούν επί τάπητος και θα συζητηθούν.
  • Τεχνολογικά θέματα και συμβουλές τα οποία θα μοιραστούμε μόνο με εσάς.
  • Θεματολογία επίσης, την οποία θα επιθυμούσατε να προετοιμάσουμε και να μοιραστείτε με τους άλλους χρήστες SOLIDWORKS.
  • Παράλληλα προϊόντα, χρήσιμα για εξειδικευμένες απαιτήσεις
Προσκαλούμε τους πελάτες μας SOLIDWORKS, να αφιερώσουν λίγο χρόνο πριν την παρουσίαση, να προετοιμαστούν και ενημερωθούν για τα παραπάνω θέματα, έτσι ώστε να προκύψουν ερωτήσεις και η παρουσίαση να είναι διαδραστική και με μεγαλύτερα οφέλη. Ας επικοινωνήσουμε κατ’ ιδίαν για να προετοιμάσουμε καλύτερα αυτή την σημαντική συνάντηση.   
Περισσότερες πληροφορίες στο: info@alfasolid.com