Ανακαίνιση της κεντρικής έκθεσης και των γραφείων της εταιρείας VIOMES Α.Β.Ε

Ανακαίνιση της κεντρικής έκθεσης και των γραφείων της εταιρείας VIOMES Α.Β.Ε

Η βιομηχανία πλαστικών ειδών οικιακής χρήσης και ειδών κήπου VIOMES ΑΒΕ έχοντας συμπληρώσει 40 έτη συνεχούς λειτουργίας στον κλάδο της έχει ως πρωταρχικό της στόχο τη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών της.

Γι’ αυτό τον λόγο προχώρησε στην υλοποίηση μίας πολύ σημαντικής επένδυσης η οποία είχε ως στόχο της την ανακαίνιση του εκθεσιακού χώρου-showroom, καθώς και των τμημάτων πωλήσεων, marketing και logιstics στις κεντρικές εγκαταστάσεις επί της Λεωφόρου Αθηνών Μαρκοπούλου στην Παιανία.

Στόχος της ανακαίνισης, η οποία ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018, ήταν η δημιουργία έκθεσης συνολικής επιφάνειας 400 τ.μ. η οποία είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με τα νέα λειτουργικά πρότυπα, για την εξυπηρέτηση των εταιρειών που συνεργάζεται η VIOMES στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μελετήσουν από κοντά όλα τα χρηστικά και καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας , τα οποία διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και αισθητική τους, ενώ οι εκπρόσωποι της  εταιρείας είναι πάντα διαθέσιμοι για παρουσίαση-ξενάγηση του νέου χώρου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Δελτίο τύπου της Viomes A.B.E