Παρουσίαση Εταιρείας – Carjet Hellas Από το 1974 – Ποιότητα στο βιομηχανικό εργαλείο

Παρουσίαση Εταιρείας – Carjet Hellas Από το 1974 – Ποιότητα στο βιομηχανικό εργαλείο

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1974 από τον Γεώργιο Μαρκοζάνη και δραστηριοποιείται με την εισαγωγή-εμπορία βιομηχανικών κοπτικών εργαλείων κατεργασίας μετάλλου και ξύλου.

Για πάνω από 40 χρόνια, η Carjet Hellas παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην αγορά, διασφαλίζοντας την άμεση και ακριβής εξυπηρέτηση των πελατών μας και την εμπειρία για να συνεισφέρουμε στις λύσεις που χρειάζονται.

Τα προϊόντα μας διακρίνονται για την άριστη ποιότητα τους και για τις υψηλές  επιδόσεις τους, αποτέλεσμα των συνεργασιών μας με γνωστούς οίκους από Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Τσεχία και Ντουμπάι  οι οποίοι αποτελούν τις κορυφαίες επιλογές στον τομέα δραστηριότητας τους.

Οι συνεργασίες µας µε γνωστούς οίκους του εξωτερικού (Said Ιταλία, Durme Ιταλία, Sapac Ricambi Ιταλία, Specialutensili Ιταλία, Cerin Ιταλία, Kowal Tools Ιταλία, Canela Ισπανία, Tykram Γαλλία, Poldi Τσεχία, DBW Dubai κ.ά.)  εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων µας.

Αρχή μας πάντα ήταν να παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις στους επαγγελματίες συνεργάτες μας με ποιοτικό εργαλείο. Σκοπός μας ήταν και θα είναι να διατηρούμε σε υψηλό επίπεδο, τις συνεργασίες μας για χρόνια.

Και δεν σταματάμε εδώ – συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη και ενέργεια σε νέες συνεργασίες και νέα είδη.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε.

Μ.Γ.Μαρκοζάνης

www.carjethellas.gr