ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ CHEM 2017 – ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΗΜΕΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ CHEM 2017 – ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΗΜΕΙΑ

 

Η εταιρία Πέτρος Πετρόπουλος & Σια ΕΕ – 3ΕΚ Οργανωτές ειδικών εκθέσεων όπως η Syskevasia (από το 1988), η Chem/Ecolink (από το 1990) και η Plastica (από το 1994) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πραγματοποίηση της έκθεσης Chem 2017, 10ης Έκθεσης Χημικών, Εργαστηριακού Εξοπλισμού & Ποιοτικού Ελέγχου με ειδική παρουσίαση της Ecolink17. Η Chem17 θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την έκθεση HealthLab17, 1η Έκθεση Εξοπλισμού, Τεχνολογίας Υγείας & Βιοεπιστημών στο Εκθεσιακό Κέντρο του ΜEC στην Παιανία, από τις 24-26 Νοεμβρίου 2017.

Η Chem πρόκειται να παρουσιάσει εταιρίες οι οποίες προμηθεύουν εργαστηριακό εξοπλισμό, πρώτες και βοηθητικές ύλες, ημιτελή και τελικά χημικά, συστήματα και εξοπλισμό παραγωγής, επεξεργασίας & συσκευασίας, συστήματα αυτοματισμού χημικών διεργασιών, εξοπλισμό επαγγελματικής και εργασιακής ασφάλειας, ποιοτικού ελέγχου, υπηρεσίες χημείας καθώς και κέντρα ερευνών, ινστιτούτα, πανεπιστήμια, ερευνητικούς φορείς και επιχειρήσεις. H ενότητα της Ecolink θα παρουσιάσει τις εξελίξεις στους τομείς του νερού, του αέρα, των αποβλήτων και των απορριμμάτων.

Υποστηρικτές των Εκθέσεων μας είναι:

 • η Ένωση Ελλήνων Χημικών (ΕΕΧ)
 • η Ελληνική Εταιρεία Κλινικής Χημείας – Κλινικής Βιοχημείας (ΕΕΚΧ-ΚΒ)
 • το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ)
 • ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιωτικών, Ανεξάρτητων Εργαστηρίων Ποιοτικού Ελέγχου(HELLINLAB – ΠΑΣΕΠΕ)
 • ο Σύνδεσμος Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών (ΣΕΧΒ)
 • η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων (ΠΕΤΕΤ)
 • η Ελληνική Ένωση Εργαστηρίων (ΕΕΕ)
 • ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ)
 • η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων (ΠΕΒ)
 • ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προμηθευτών Ιατρικών Ειδών (ΠΑΣΥΠΙΕ)
 • τα περιοδικά Plant, Οινολογία, Χημικά Χρονικά και η Διαδικτυακή Πύλη Ενημέρωσης LIFE

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέροντα συνέδρια & ημερίδες από επιστημονικούς φορείς και εκθέτες.

Την Chem17/Ecolink17 αναμένεται να επισκεφθούν όλοι οι κλάδοι της βιομηχανίας (τρόφιμα, ποτά, φάρμακα, απορρυπαντικά, λιπαντικά, πετρελαιοειδή, κ.α), επιστήμονες, ερευνητές,  επιστημονικοί φορείς, κέντρα ερευνών, χημικοί, βιολόγοι, βιοεπιστήμονες, χημικοί μηχανικοί, εργαστήρια, ινστιτούτα, πανεπιστήμια, Περιφέρειες & Δήμοι, ξενοδοχεία, περιβαλλοντικοί φορείς, κ.α.

Η χημεία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Όλα είναι χημεία, κυριολεκτικά ή μεταφορικά, τα τρόφιμα, τα φάρμακα, τα καλλυντικά, τα πλαστικά, τα λιπάσματα κ.α., η λειτουργία του οργανισμού μας, τα ρούχα, αλλά και οι διαπροσωπικές σχέσεις. Η Chem17/Ecolink17 φιλοδοξεί να παρουσιάσει τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον «πανταχού παρόντα» τομέα της χημείας.

Για πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε με τους οργανωτές στο e-mail: info3ek@otenet.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες μας www.chem-ecolink.gr και www.healthlab-expo.gr