Η DMGMORI άφησε το στίγμα της στα εκθεσιακά δρώμενα της Αθήνας

Η DMGMORI άφησε το στίγμα της στα εκθεσιακά δρώμενα της Αθήνας

Το DMGMORI TechnologySeminar στην Αθήνα, που διεξήχθη 9-11 Ιουνίου 2017 στο ΜΕΚ Παιανίας, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, προσελκύοντας πάνω από 200 επισκέπτες όχι μόνο από την γύρω περιοχή αλλά από όλη την επικράτεια της Ελλάδος.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν τις καινοτόμες λύσεις της DMGMORI. Συνολικά παρουσιάστηκαν 8  μηχανές υψηλής τεχνολογίας, τρείς τόρνοι και πέντε κέντρα κατεργασίας. Αξιοσημείωτη ήταν η πρώτη παρουσίαση της DMU 50 3ης Γενιάς στην Ελλάδα.

H DMGMORI όντας μια πολυεθνική εταιρία γνωστή για τις καινοτομίες της, επενδύει πάντα στο μέλλον. Για τον λόγο αυτό διοργανώθηκαν ειδικές παρουσιάσεις στις μηχανές με live κοπές και  ειδικά σεμινάρια που αφορούσαν στην 5-αξονική μηχανουργική κατεργασία το οποίο συνοδευόταν με  ειδική παρουσίαση στην  DMU 50 3ης Γενιάς, καθώς και σεμινάριο για το Industry 4.0.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με την παρουσία τους οι εταιρίες QCONTROL QualitySolutions, η International Tools, η Γ. & Ι. ΠΑΓΚΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε., η EMPORIKIGROUP και η MENTOR.

Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που μας επισκεφθήκατε και μας τιμήσατε με την παρουσία σας και δεσμευόμαστε για την επόμενη εκδήλωση το 2018!

Δελτίο Τύπου απο τη DMGMORI