Δυναμικό restart για την ελληνική βιομηχανία!

Δυναμικό restart για την ελληνική βιομηχανία!

Η ελληνική βιομηχανία έχει ισχυρό παρόν και ελπιδοφόρο μέλλον και μπορεί να αποτελέσει αναπτυξιακό πυλώνα για την ελληνική οικονομία! Αυτό ήταν το ισχυρό μήνυμα που έστειλε η Metal Machinery 2018, που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η έκθεση προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες, στελέχη βιομηχανιών και μεταποιητικών επιχειρήσεων, βιοτέχνες και επαγγελματίες του κλάδου της παραγωγής, για να δουν από κοντά τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλου και προϊόντα βιομηχανικού εξοπλισμού.

Η Metal Machinery 2018 αποτέλεσε σημαντικό εμπορικό B2B εργαλείο καθώς στο πλαίσιο της έκθεσης έκλεισαν σημαντικές επιχειρηματικές συμφωνίες πώλησης βιομηχανικού εξοπλισμού υψηλού επιπέδου τόσο σε μεγάλες βιομηχανικές μονάδες όσο και μικρότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, διαπιστώθηκε σημαντικό ενδιαφέρον και υψηλή ζήτηση για εξειδικευμένες λύσεις που ενισχύουν την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητα και βελτιώνουν την ενεργειακή αποδοτικότητα.

Αξιοσημείωτο ήταν το ποσοστό των επισκεπτών και από την ελληνική περιφέρεια που ξεπέρασε το 50%, καταδεικνύοντας το έντονο ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογίες και τη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλου από όλη την Ελλάδα!

Aνανεώνουμε το ραντεβού μας για το Νοέμβριο του 2020! 

Δελτίο τύπου της Rota AE