Πολυλειτουργικό σύστημα φίλτρου λαδιού από την Hengst για χρήση σε νέους κινητήρες της VW

Πολυλειτουργικό σύστημα φίλτρου λαδιού από την Hengst για χρήση σε νέους κινητήρες της VW

Σύστημα φίλτρου λαδιού Hengst για την τελευταία γενιά 2-λιτρων πετρελαοκινητήρων της VW

Η Hengst, ο κορυφαίος ειδικός στα φίλτρα και την διαχείριση ρευστών με έδρα το Münster, έχει αναπτύξει ένα πολυλειτουργικό σύστημα φίλτρου λαδιού για τους νέους 4-κύλινδρους πετρελαιοκινητήρες EA288 Evo της Volkswagen. Το βάρος και η παροχή του συγκεκριμένου συστήματος της Hengst έχουν βελτιστοποιηθεί με σκοπό την αύξηση της συνολικής απόδοσης του κινητήρα. Ο κινητήρας θα εγκατασταθεί αρχικά ως διαμήκης κινητήρας σε αυτοκίνητα της Audi. Η παραγωγή του συστήματος φίλτρου λαδιού της Hengst για διαμήκεις κινητήρες ξεκίνησε το τρίτο τρίμηνο του 2018. Ο ειδικός στα φίλτρα θα παράσχει επίσης συστήματα φίλτρων για εγκάρσιους κινητήρες, η μαζική παραγωγή των οποίων έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το 2019.

Η Hengst αποτελεί βασικό και αναπτυξιακό εταίρο της αυτοκινητοβιομηχανίας εδώ και 60 χρόνια. Φίλτρα και συστήματα φιλταρίσματος, τα οποία αναπτύχθηκαν για την αγορά αρχικού εξοπλισμού, κυκλοφόρησαν αργότερα στην ανεξάρτητη αγορά ανταλλακτικών και εξαρτημάτων με πανομοιότυπο σχεδιασμό. Το φίλτρο για τον κινητήρα νέας γενιάς της VW θα είναι διαθέσιμο και στην ανεξάρτητη αγορά ανταλλακτικών και εξαρτημάτων κατά το επόμενο έτος.

Λιγότερες εκπομπές CO2>

Το σύστημα που αναπτύχθηκε πρόσφατα ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις διαχείρισης ρευστών των σύγχρονων πετρελαιοκινητήρων. Ο σχεδιασμός μικρού βάρους συνδυάζει το φιλτράρισμα και την ψύξη λαδιού σε πλέον περιορισμένο χώρο. Το κανάλι παροχής, που έχει βελτιστοποιηθεί σημαντικά σε σύγκριση με το προηγούμενο σύστημα, εξασφαλίζει μειωμένη διαφορική πίεση, μειώνοντας κατά συνέπεια τις απαιτήσεις ισχύος για την αντλία λαδιού. Ως εκ τούτου, το σύστημά μας συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των εκπομπών CO2. 

Σειρά Energetic – για χάρη του περιβάλλοντος

Η έβδομη γενιά της προηγμένης τεχνολογίας Energetic χρησιμοποιείται για το φιλτράρισμα του λαδιού κινητήρα στο σύστημα φίλτρου λαδιού VW Evo. Το σύστημα, με πυρήνα το φίλτρο λαδιού, εξασφαλίζει βιώσιμο περιβάλλον και την εξοικονόμηση πόρων χάρη στη χρήση ανθεκτικών εξαρτημάτων που δεν χρειάζονται αντικατάσταση μαζί με το φίλτρο.

Το σύστημα διαθέτει ενσωματωμένη βαλβίδα αποστράγγισης λαδιού, ενώ το εσωτερικό πλαίσιο στήριξης του ενσωματωμένου φίλτρου έχει ενισχυθεί για να αντέχει σε πολύ υψηλές πιέσεις. Επίσης, το φίλτρο λαδιού προστατεύεται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η ενσωματωμένη ασφάλεια αποτρέπει την εγκατάσταση εσφαλμένου φίλτρου.


Μελλοντικός 2-λιτρος τυπικός πετρελαιοκινητήρας

Ο 4-κύλινδρος πετρελαιοκινητήρας EA288 Evo της VW είναι ο μελλοντικός τυπικός πετρελαιοκινητήρας και προορίζεται για εγκατάσταση σε όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα του Ομίλου. Έχει κυβισμό 2 λίτρων και θα διατίθεται με ισχύ μέχρι 150 kW (204 PS). Θα είναι εξοπλισμένος με εναλλάκτη-μίζα των 12 Volt, που καθιστά «ήπιο» υβριδικό (mild hybrid) το νέο κινητήρα TDI. Ο νέος κινητήρας EA288 Evo συμμορφώνεται με όλους τους τρέχοντες κανονισμούς εκπομπών ρύπων του προτύπου EU6d-temp και έχει ήδη προσαρμοστεί για το πρότυπο εκπομπών ρύπων EU6d.

Hengst: παγκόσμιος ηγέτης στο φιλτράρισμα

Η Hengst SE παρέχει προϊόντα, συστήματα και τεχνολογίες για κάθε είδος και διαδικασία φιλτραρίσματος και διαχείρισης ρευστών, από την ανάπτυξη μέχρι την παραγωγή υψηλής τεχνολογίας. Η εταιρεία αποτελεί αναπτυξιακό εταίρο και προμηθευτή OEM της διεθνούς αυτοκινητοβιομηχανίας. Οι υπερσύγχρονες τεχνολογίες φιλτραρίσματος της Hengst χρησιμοποιούνται ευρέως και σε πολλές άλλες καθημερινές και μη εφαρμογές. Ο αγροτικός τομέας, το ναυτικό και κατασκευαστές εξοπλισμών καθαρισμού και ηλεκτρικών εργαλείων για ιδιωτική ή επαγγελματική χρήση στηρίζονται στις κατάλληλα προσαρμοσμένες λύσεις της Hengst. Τα συστήματα φίλτρων της εταιρείας συναντώνται σε ολοένα και περισσότερες συσκευές, από ηλεκτρικές σκούπες οικιακής χρήσης μέχρι επαγγελματικά ηλεκτρικά εργαλεία και σύγχρονους ρομποτικούς μηχανισμούς. Πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο εκτιμούν την τεχνογνωσία, την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και τον προσανατολισμό της προς τον πελάτη που προβάλλει η Hengst.

Ανεξάρτητη αγορά ανταλλακτικών και εξαρτημάτων: Ποιότητα αρχικού εξοπλισμού σε συνδυασμό με εξυπηρέτηση κορυφαίου επιπέδου 

Η Hengst χαίρει σεβασμού παγκοσμίως ως ειδικός στην αγορά ανταλλακτικών και εξαρτημάτων. Η εταιρεία παράγει ανταλλακτικά για την παγκόσμια αγορά που πληρούν τα ίδια, πλέον αυστηρά πρότυπα ποιότητας με τον αρχικό εξοπλισμό της εταιρείας. Η Hengst ξεχωρίζει συνδυάζοντας προϊόντα ανώτερης ποιότητας με απαράμιλλη εξυπηρέτηση. Διασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα διαθεσιμότητας των προϊόντων και παροχή προσωπικών συμβουλών, η Hengst παρέχει ακριβώς αυτό που χρειάζονται τα καταστήματα λιανικής πώλησης με τα οποία συνεργάζεται, γρήγορα και αξιόπιστα. Ο ειδικός προμηθεύει την ανεξάρτητη αγορά ανταλλακτικών και εξαρτημάτων (IAM) με μια εκτεταμένη γκάμα φίλτρων για όλους τους συνηθισμένους τύπους κινητήρων. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει συνολικά 2.600 φίλτρα για επιβατικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά οχήματα, γεωργικά και δομικά μηχανήματα, καθώς επίσης για το ναυτικό. Φίλτρα λαδιού, φίλτρα καυσίμου, φίλτρα αέρα, φίλτρα αέρα καμπίνας και ειδικά φίλτρα κατά παραγγελία, από φίλτρα υδραυλικού λαδιού μέχρι φυγοκεντρικά φίλτρα λαδιού. Αντιπρόσωποι σε ολόκληρο τον κόσμο εκτιμούν την τεχνογνωσία, την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και τον προσανατολισμό προς τον πελάτη που προβάλλει η Hengst.

Περισσότερες πληροφορίες: www.hengst.com/de/geschaeftsbereiche/serviceteilemarkt