Food Safety Conference 2020

Food Safety Conference 2020

Ο ΣΥΒΙΠΥΣ υποστηρίζει το σημαντικό Συνέδριο Food Safety Conference, το οποίο διοργανώνεται από το Plant & το σελφ σερβις της Boussias Communications, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020. 

Μετά τις προηγούμενες επιτυχείς διοργανώσεις,το 6ο Food Safety Conference επανέρχεται για να διερευνήσει τις κατευθύνσεις τις οποίες χρειάζεται να ακολουθεί η βιομηχανία τροφίμων και ποτών για να ελαχιστοποιήσει την ανησυχία των καταναλωτών σχετικά με την υγιεινή και την αυθεντικότητα των τροφίμων που καταναλώνει.

Η  σειρά των Food Safety Conference αποτελεί τη μοναδική b2b συνάντηση στην χώρα μας για την ανάδειξη τάσεων και εξελίξεων στον χώρο της ασφάλειας των τροφίμων και ποτών, φιλοξενώντας καλές πρακτικές, καινοτόμες τεχνολογίες και λύσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στους άξονες της ασφάλειας, ποιότητας, ιχνηλασιμότητας και αυθεντικότητας.

Το Virtual Food Safety Conference 2020 σε αυτή την περίοδο στοχεύει να :

  • αναλύσει  τις επιπτώσεις που προέρχονται από τον COVID-19 στο Food Safety Management
  • προσφέρει ανεκτίμητες / πολύτιμες  γνώσεις  καθώς και εποικοδομητικές ιδέες  για τη βελτίωση της διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων στους  χώρους  παραγωγής, λιανικής  καθώς και υπηρεσιών εστίασης
  • βοηθήσει τους απασχολούμενους στον ευρύτερο κλάδο της παραγωγής των τροφίμων & ποτών να προετοιμαστούν για τους κινδύνους που «παραμονεύουν»

Οι εξαίρετοι ομιλητές,το πρόγραμμα και οι πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή παρουσιάζονται στην ακόλουθη ιστοσελίδα:

https://www.foodsafetyconference.gr/

Δελτίο τύπου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας (ΣΥΒΙΠΥΣ)