Β. Χουλιαράς & Σία Ε.Ε. Μία διαφορετική πρόταση στην παρουσίαση εργαλείων.

Β. Χουλιαράς & Σία Ε.Ε. Μία διαφορετική πρόταση στην παρουσίαση εργαλείων.

Η Β. Χουλιαράς & Σία Ε.Ε. αποφάσισε με έναν ιδιαίτερο τρόπο, διαφορετικό από την πεπατημένη, να παρουσιάσει τα νέα εργαλεία της WALTER το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Ιουνίου σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Η WALTER ως μια εταιρεία που επενδύει κάθε χρόνο στη βελτιστοποίηση των προϊόντων της, ξεπερνώντας σε τεχνολογία τόσο τα προηγούμενα δικά της, όσο και του ανταγωνισμού, δεν αρκέστηκε σε μια απλή έκθεση των εργαλείων της.

Οι συμμετέχοντες στην παρουσίαση έμειναν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, καθώς είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να ενημερωθούν από τους ίδιους τους τεχνικούς της WALTER για τη σωστή χρήση των εργαλείων, ώστε να πετύχουν την καλύτερη απόδοση σε καθένα από αυτά, τις νέες βελτιωμένες ποιότητες και επικαλύψεις και τα πλεονεκτήματά τους για καλύτερη κατεργασία, το λογισμικό της WALTER που επιτρέπει σε όλους να βρουν το κατάλληλο εργαλείο για την κάθε κατεργασία με όλες τις απαιτούμενες γεωμετρίες και συνθήκες κοπής.

Οι κυριότερες ενότητες που παρουσιάστηκαν είναι οι εξής:

  • Η νέα ποιότητα TigerTecGold στα πλακίδια φρεζαρίσματος
  • Οι κεφαλές high-feed M4000
  • Τα τρυπάνια DC170 με τον ειδικό σχεδιασμό της WALTER
  • Οι μανέλες σχισίματος με εσωτερική ψύξη
  • Το λογισμικό αναζήτησης εργαλείων και συνθηκών κοπής WALTER_GPS

Η εταιρία Β. Χουλιαράς & Σία Ε.Ε. εδρεύει στο Βόλο και είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε πάνω στα κοπτικά εργαλεία της WALTER.

Δελτίο Τύπου απο τη Β. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε