Ημερίδα SolidCAM 2019 στην Αθήνα με την AlfaSolid SOLIDWORKS

Ημερίδα SolidCAM 2019 στην Αθήνα με την AlfaSolid SOLIDWORKS

Ημερίδα SolidCAM 2019 στην Αθήνα με την AlfaSolid SOLIDWORKS  και ειδικό προσκεκλημένο, τον κύριο Emil Somekh,  ιδρυτή της SolidCAM Inc.

 

Αθήνα,Τετάρτη 22 Απριλίου 2019

Ανακαλύψτε τα καινοτόμα εργαλεία του SolidCAM με την εξελιγμένη τεχνολογία του iMachining. Με το iMachining, οι  CNC μηχανές σας γίνονται περισσότερο αποτελεσματικές και αποδοτικές. Χρησιμοποιήστε τις υπάρχουσες CNC μηχανές σας για ταχύτερη και βαθύτερη κατεργασία, αξιοποιώντας ακόμα και τα μικρότερα εργαλεία κοπής στα πιο σκληρά υλικά.

 

Το SolidCAM με την AlfaSolid είναι η λύση. Ανακαλύψτε τις απίστευτες δυνατότητές του, καθώς μπορείτε να:

  • Εξοικονομήσετε μέχρι και 70% περισσότερο χρόνο CNC κατεργασίας. Οι βαθμοί αφαίρεσης υλικού αυξάνονται για κάθε εργαλείο – ακόμα και με εργαλεία μικρής διαμέτρου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πλήρες βάθος κοπής, χρησιμοποιώντας ολόκληρο το μήκος του εργαλείου σε ένα πέρασμα

 

  • Μειώσετε τις συχνές παραγγελίες εργαλειών αντικατάστασης, καθώς επεκτείνεται δραστικά η ζωή του εργαλείου κοπής

 

  • Αξιοποιήστε τον μοναδικό οδηγό τεχνολογίας iMachining για πολύ πιο σύντομες και απλούστερες διαδικασίες προγραμματισμού

 

  • Ορίσετε και να επαληθεύσετε όλες τις εργασίες της κατεργασίας χωρίς να εγκαταλείψετε το παραμετρικό περιβάλλον συναρμολόγησης CAD. Αυτό μπορεί να συμβεί καθώς το SolidCAM είναι ενσωματωμένο στο SOLIDWORKS και μπορεί να λειτουργήσει μέσα από αυτό.

Την εκδήλωσή μας θα τιμήσει και ο ιδρυτής της εταιρείας SolidCAM κύριος Emil Somekh.

Για δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε με την AlfaSolid  στέλνοντας email στο info@alfasolid.com.