Ημερίδα SOLIDWORKS & SWOOD από την AlfaSolid στο Τμήμα Σχεδιασμού Επίπλου και Τεχνολογίας Ξύλου

Ημερίδα SOLIDWORKS & SWOOD από την AlfaSolid στο Τμήμα Σχεδιασμού Επίπλου και Τεχνολογίας Ξύλου

Αγαπητοί φίλοι και χρήστες του SOLIDWORKS,

Mε επιτυχία διεξήχθη και φέτος η ημερίδα που οργανώσαμε την Τετάρτη στις 3 Απριλίου 2019 στο τμήμα Σχεδιασμού Επίπλου και Τεχνολογίας Ξύλου, σχετικά με το SWOOD. Παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον καθηγητές και φοιτητές.

Η εφαρμογή SWOOD αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση για τη βιομηχανία ξύλου. Πλήρως ενσωματωμένη στο άρτιο περιβάλλον εργασίας του SOLIDWORKS, συνδυάζει εξειδικευμένα εργαλεία για ξύλο με τα καινοτόμα εργαλεία του SOLIDWORKS ως προς την παραμετρική σχεδίαση και με τις υπόλοιπες κάθετες εφαρμογές του.

• Η Ημερίδα ξεκίνησε με την παρουσίαση της AlfaSolid από τον υπεύθυνο της εταιρείας κύριο Δημήτριο Μανώλη και τη μακρόχρονη εμπειρία της στο χώρο της ελληνικής Βιομηχανίας.

• Στη συνέχεια, παρουσίασε το λογισμικό SWOOD, ως προς τη βιομηχανία στην οποία απευθύνεται και την εξειδίκευσή του στον τομέα του ξύλου.

• Τέλος, ο κύριος Νικόλαος Νάτσης (Application Engineer της AlfaSolid), έκανε επίδειξη των εργαλείων του SWOOD, αναλύοντας την ευκολία στον σχεδιασμό, τη χρήση της πλούσιας βιβλιοθήκης και τα εργαλεία CAM.

 

Ευχαριστούμε πολύ τους καθηγητές του τμήματος για τη συμμετοχή τους και τη συμβολή τους στη διοργάνωση, καθώς και όσους παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν την παρουσίαση των προϊόντων μας.

Δελτίο τύπου της AlfaSolid