Ημερίδα Παρουσίασης SOLIDWORKS 2019 στη Θεσσαλονίκη με την ALFASOLID SOLIDWORKS

Ημερίδα Παρουσίασης SOLIDWORKS 2019 στη Θεσσαλονίκη με την ALFASOLID SOLIDWORKS

Δύναμη επιτυχίας – Από το Σχέδιο στην Παραγωγή

Mε επιτυχία διεξήχθη και φέτος η ημερίδα που οργανώσαμε στις 17 Νοεμβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη. Την παρουσίαση παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον μηχανικοί από εταιρείες, ελεύθεροι επαγγελματίες, καθηγητές, αλλά και φοιτητές.  Φυσικά, όπως και κάθε φορά μαζί μας ήταν οι πελάτες μας και χρήστες του SOLIDWORKS: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.Ε., KYBA – ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Ν. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., ΑΦΟΙ ΠΛΙΑΚΟΥ Ο.Ε., CARBON FIBRE TECHNOLOGIES, GINOX Α.Ε.Β.Ε., ΣΥΣΤΕΚ Α.Ε., ΤΕΧΝΟΜΕΤΑΛ, KALLIOTIS LIFT, ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Τ.Ε., VIGOR TECHNOLOGY Ι.Κ.Ε., ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΗ Α.Ε., ΚΑΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.,  CRYSTAL Α.Ε., ΝΟΥΡΗ Μ. ΥΙΟΙ Ο.Ε., STANDLINE I.K.E., ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ Α.Β.Ε., STEFANIDIS MACHINES IPROM, OLYMPIA ELECTRONICS, ΣΕΜΗΤΡΟΝ Α.Ε., DOPPLER Α.Β.Ε.Ε., THERMOTRON Α.Ε.

Τους ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους!

  • Η εναρκτήρια ομιλία της ημερίδας ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον Διευθυντή της AlfaSolid, κ. Δημήτριο Μανώλη, ο οποίος παρουσίασε παραδείγματα μεγάλων εταιρειών και πελατών, οι οποίοι περιγράφουν την επιτυχία τους χάρη στη χρήση του SOLIDWORKS και την τεχνική υποστήριξη της AlfaSolid.

 

  • Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η επίδειξη του SOLIDWORKS από τον κ. Ανδρέα Σαβούρδο και τον κ. Γιάννη Νικόπουλο (Application Engineers της AlfaSolid), οι οποίοι παρουσίασαν ζωντανά παραδείγματα SOLIDWORKS ως προς τον Μηχανολογικό Σχεδιασμό.

 

  • Έπειτα, παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα καινούρια εργαλεία και χαρακτηριστικά της έκδοσης SOLIDWORKS 2019. Ο κύριος Θεόδωρος Χορτάτσος παρουσίασε τα νέα στοιχεία της έκδοσης SOLIDWORKS Simulation 2019, σχετικά με την προσομοίωση, τη μελέτη και τα πεπερασμένα στοιχεία.

 

  • Ακολούθησε επίδειξη των ειδικών εφαρμογών SOLIDWORKS και συνεργασιών της AlfaSolid. Έγινε αναφορά στο λογισμικό SOLIDWORKS Visualize για τις δυνατότητες του SOLIDWORKS στον φωτορεαλισμό καθώς και του SOLIDWORKS Composer για τη δημιουργία τεχνικών εγχειριδίων. Επιπλέον, παρουσιάστηκαν ζωντανά οι λύσεις SOLIDWORKS Electrical και PCB για ηλεκτρολογικό και ηλεκτρονικό σχεδιασμό.

  • Τέλος έγινε αναφορά στην τεχνολογία της Αντίστροφης Μηχανολογίας με την παρουσίαση των υψηλής ποιότητας προϊόντων και συστημάτων τρισδιάστατης σάρωσης των εταιρειών SOLUTIONIX και Faro Technologies και του εξειδικευμένου λογισμικού Geomagic Design X της 3D Systems, καθώς και στην τεχνολογία του ποιοτικού ελέγχου με τα SOLIDWORKS Inspection και Geomagic Control X της 3D Systems. Άκρως σημαντική ήταν η επίδειξη του 3D Σαρωτή Faro Freestyle από τον κύριο Τζόναθαν Γρίβα, ο οποίος σάρωσε ζωντανά τμήματα επιφανειών στην αίθουσα.

 

  • Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του SOLIDWORKS PDM για την οργάνωση και τη διαχείριση των τεχνικών δεδομένων και ακολούθησε συζήτηση σχετικά με τις απορίες και τις ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Δελτίο τύπου της AlfaSolid