28 Ιουνίου – 2ο Industrial Internet of things meetup με θέμα “We will build a remote controlled Rover”.

28 Ιουνίου – 2ο Industrial Internet of things meetup με θέμα “We will build a remote controlled Rover”.

Αγαπητέ κατασκευαστή,

Διοργανώνουμε τη δεύτερη συνάντηση «IOT» μετά  από την  επιτυχία που είχε η πρώτη, που θα έχει τίτλο”We will build a remote controlled Rover” .

Θα αναφερθούμε στην   τέταρτη βιομηχανική εποχή,το CPS (“Cyber-Physical Production Systems(CPPS)”) και τα συναφή συστήματα (συμπεριλαμβανομένου του Ίντερνετ των πραγμάτων, του βιομηχανικού διαδικτύου κ.λπ.) που περιλαμβάνουν τα συνεργαζόμενα αλληλεπιδραστικά δίκτυα φυσικών και υπολογιστικών συνιστωσών – για ένα έξυπνο δίκτυο για καθαρή, αποδοτική και αξιόπιστη ενέργεια. ευφυείς αυτόνομα οχήματα που αυξάνουν την ασφάλεια, μειώνουν τη συμφόρηση, και μειώνουν το κόστος μεταφοράς, για βελτιωμένη ποιότητα ζωής, και αλληλεπιδρώντα συστήματα CPS, όπως η έξυπνη αντίδραση αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης που συνεργάζεται με έξυπνα δίκτυα κυκλοφορίας για τον έλεγχο των ροών κυκλοφορίας και για την ταχύτερη διέλευση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης σε χώρους συμβάντων και ιατρικές εγκαταστάσεις.που σημαίνει διασυνδεδεμένα συστήματα, μηχανολογικά –ηλεκτρονικά –προγραμματισμού κι ελέγχου από απόσταση μέσω internet. Θα αναπτυχθούν τα πέντε επίπεδα λειτουργικότητας που πρέπει να εφαρμόζουν τα συστήματα CPS

Αυτό για το Ελληνικό μηχανουργείο σημαίνει ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ,μικρές ή μεγάλες  καθώς αποτελεί τον καίριο παράγοντα κατασκευής των μηχανών που θα συνδυασθούν με τις άλλες τεχνολογίες . .

 Οι συναντήσεις αυτές   διενεργούνται  για να συνδέσουν την όλη αλυσίδα ειδικών έμπειρων τεχνικών  για να  αρχίσει το Ελληνικό μηχανουργείο να παράγει  ΔΙΚΟ ΤΟΥ ή ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΕΛΕΙΑ  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ  και σ’ αυτή την συγκυρία ίσως  προϊόν άμυνας, αλλά και μηχανήματα για ιδία παραγωγή μέσα στην επιχείρηση.

Η συνάντηση αυτή είναι δωρεάν από μηχανικούς  για μηχανικούς Γραφτείτε στο παρακάτω link κι ελάτε αυτή την Πέμπτη 28/6  6.30 μμ στην οδό Τσίλλερ 61 στον Άγιο Ελευθέριο στο κτίριο του παλαιού Ήφαιστου  https://www.meetup.com/Athens-IOT-Industrial-Internet-of-Things-Meetup/ 

Την συνάντηση την υποστηρίζει το περιοδικό moulding  https://moulding.gr/athens-iot-industrial-internet-of-things-meetup/

Διοργανωτής και εισηγητής είναι ο κ. Κωνσταντίνος Χρέμος, ηλεκτρονικός μηχανικός, με κατασκευαστική εμπειρία σε hardware, προγραμματισμό και ρομποτικά συστήματα όπως και πολύχρονη διδακτική εμπειρία καθώς κατά το παρελθόν ήταν διευθυντής προγράμματος του εκπαιδευτικού κέντρου ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ.

 Θα υπάρξουν και άλλοι έμπειροι ομιλητές αλλά κυρίως είναι απαραίτητη η γνώμη σας για αυτό το ξεκίνημα στην πιο κρίσιμη εποχή.

Κι ας μην ξεχνάμε ότι το σύνολο είναι πάντοτε δυναμικότερο .