Έναρξη εγγραφών | Mellon Επιταχυντής Δεξιοτήτων | 9ος Εντατικός κύκλος

Έναρξη εγγραφών | Mellon Επιταχυντής Δεξιοτήτων | 9ος Εντατικός κύκλος

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 9ο Εντατικό κύκλο Ενδυνάμωσης Δεξιοτήτων Mellon που θα δώσει την ευκαιρία σε 25 άνεργους να λάβουν (100% δωρεάν) 65 ώρες εξατομικευμένης συμβουλευτικής και κατάρτισης, για να ενισχύσουν το επαγγελματικό τους προφίλ με τις απαραίτητες δεξιότητες που «απαιτεί» η αγορά εργασίας.
Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ έως και την Τρίτη 19 Νοεμβρίου.
Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Κοιν.Σ.Επ. knowl σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Σύνδεσμο Αθηνών «Ο Ήφαιστος»με τη στήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, μέγα δωρητή της κοινωνικής πρωτοβουλίας Μellon Επιταχυντής Δεξιοτήτων για τη διετία 2017 – 2019.
Έχουν υλοποιηθεί έως τώρα 8 εντατικοί κύκλοι στους Δήμους Αχαρνών, Ασπρόπυργου, Μαρκόπουλου, Γαλατσίου, Καλλιθέας, Βριλησσίων, Παπάγου – Χολαργού και ένας κύκλος για Μηχανικούς, συγκεντρώνοντας πληθώρα καλών μαρτυριών από τους ίδιους τους συμμετέχοντες και καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες στην εξεύρεση εργασίας των ωφελούμενων, με 1 στους 2 να έχουν βρει εργασία, αντίστοιχη του επαγγελματικού τους στόχου.
Αναλυτικότερες πληροφορίες για τον επιταχυντή δεξιοτήτων μπορείτε να δείτε εδώ.
Για διευκρινίσεις, μπορείτε να απεθυνθείτε στην κα Γιούλα Παπατσώρη, Employability Accelerator Manager στη knowl Social Enterprise for Education & Lifelong Learning:
Τηλ: +30 210 8312868
skype: yioulapap