Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ

Η διαδικτύωση είναι πλέον μια καθημερινότητα που συνδέει ανθρώπους και κάνει την γνώση προσιτή σε όλους. Εκατομμύρια ηλεκτρονικές σελίδες προσφέρουν ενημέρωση, γνώση και διασκέδαση.

Μια σελίδα πολύ αξιόλογη που έλειπε από το Ελληνικό διαδίκτυο είναι και ο «ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ».

Φτιαγμένη από έναν άνθρωπο, τον Γιάννη Ωραιόπουλο, με σαρανταπέντε χρόνια εμπειρία και γνώση στο θέμα της εφαρμοζόμενης συγκόλλησης και 25 χρόνια εμπειρία στην εκπαίδευση των ηλεκτροσυγκολλητών, την επίλυση προβλημάτων συγκόλλησης και την προετοιμασία των συγκολλητών για πιστοποίηση, δεν μπορεί παρά να αποτελεί ένα στέκι εξαιρετικά χρήσιμο για όσους ασχολούνται με την τέχνη της συγκόλλησης.

Την δυναμικότητα της σελίδας την φανερώνει η ανταπόκριση που έχει από την οικογένεια της συγκόλλησης αφού, αν και τελείως εξειδικευμένη και ακόμη δεν έχει κλείσει τον δεύτερο χρόνο ζωής της, την ακολουθούν ήδη 3.500 φίλοι από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Με την ευχή μακάρι να υπάρξουν ανάλογες σελίδες και από άλλους επαγγελματικούς χώρους που θα στοχεύουν στην κληρονόμηση της γνώσης και εμπειρίας στην επόμενη γενιά, ευχόμαστε στην σελίδα «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ»

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ