Παρουσίαση της SLM Solutions για την 3D εκτύπωση στην Έκθεση Plastica & Syskevasia 2022

Παρουσίαση της SLM Solutions για την 3D εκτύπωση στην Έκθεση Plastica & Syskevasia 2022

Μέσα στα πλαίσια της παρουσίας και συμμετοχής της εταιρείας μας στην έκθεση “Plastica 22” , αίθουσα 4, περίπτερο D22, η οποία έκθεση θα διεξαχθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου του 2022 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, ενημερώνουμε τους πελάτες μας και επισκέπτες της έκθεσης ότι, στην αίθουσα εκδηλώσεων 2 το Σάββατο 1η  Οκτωβρίου στις 14,30μμ θα γίνει παρουσίαση από τον κ. Riccardo Nicastro (Managing Director) Διευθύνων Σύμβουλος της SLM Solutions της Ιταλίας, για περίπου μισή ώρα, με θέμα:

Industrializing Metal Additive Manufacturing: tooling disruptions

 Βιομηχανοποίηση της 3D εκτύπωσης μετάλλου (προσθετική κατασκευή): πλήρης αλλαγή του παραδοσιακού τρόπου λειτουργίας ενός μηχανουργείου χρησιμοποιώντας νέες μεθόδους και τεχνολογία.

 Το θέμα είναι πολύ ενδιαφέρον και ενσωματώνει την 3D εκτύπωση μετάλλου (προσθετική κατασκευή) στην κατασκευή εργαλείων, καλουπιών και εξαρτημάτων. Ελπίζουμε να σας δούμε εκεί, προκειμένου θα ενημερωθείτε και να σας λυθούν τυχόν απορίες πάνω σε αυτήν τη νέα τεχνολογία, που δίνει σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες σχεδίασης και κατασκευής.

Δελτίο τύπου από την Novapax Hellas