Δελτίο τύπου της 3ΕΚ σχετικά με τις Εκθέσεις PLASTICA 20, SYSKEVASIA 20, και CHEM 20

Δελτίο τύπου της 3ΕΚ σχετικά με τις Εκθέσεις PLASTICA 20, SYSKEVASIA 20, και CHEM 20

Μετά τις άκρως επιτυχημένες διοργανώσεις των Εκθέσεων Syskevasia 18 και Plastica 18 που έλαβαν χώρα στο Athens Metropolitan Expo τον Οκτώβριο του 2018 και προσέλκυσαν το ενδιαφέρον 330 εκθετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και των 17.000 εμπορικών επισκεπτών αντιστοίχως σας ανακοινώνουμε ότι στις 2-5 Οκτωβρίου του 2020 στον ίδιο εκθεσιακό χώρο αλλά σε ξεχωριστές αίθουσες θα πραγματοποιηθούν οι εξής Εκθέσεις:


1. Syskevasia 2020, 17η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων και Logistics
2. Plastica 2020, 11η Διεθνής Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων, Καλουπιών και Ανακύκλωσης, καθώς και η
3. Chem 2020, 11η Έκθεση Χημικών, Εξοπλισμού & Ποιοτικού Ελέγχου ταυτόχρονα με την Health Lab 2020, 2η Έκθεση Εργαστηριακού Εξοπλισμού & Τεχνολογίας Υγείας & ΒιοΕπιστημών, οι οποίες όμως θα διεξαχθούν 2-4 Οκτωβρίου μαζί στο Athens Metropolitan Expo.

Οι Εκθέσεις θα καλύψουν και τα 4 Halls του εκθεσιακού κέντρου και αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 350 εκθέτες και να την επισκεφθούν άνω των 18.000 εμπορικών επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και από όλους τους σχετικούς τομείς ενδιαφέροντος της κάθε έκθεσης.
Επίσης, κατά την διάρκεια των εκθέσεων και συγκεκριμένα στα πλαίσια της Syskevasia 20 θα διεξαχθεί για πρώτη φορά η Graphic Arts & Printing Expo (1η Έκθεση Γραφικών Τεχνών & Εκτυπώσεων) η οποία θα αφορά όλες τις εταιρείες από τον ευρύτερο χώρο των γραφικών τεχνών, των εκτυπώσεων, της επιγραφής, της προβολής και της επικοινωνίας.

Για άλλη μια φορά κατά την διάρκεια των εκθέσεων και σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες θα πραγματοποιηθούν παράλληλα εκδηλώσεις, συνέδρια, ημερίδες και ομιλίες τόσο από τους φορείς και τα μέσα επικοινωνίας που θα στηρίξουν και θα προβάλλουν τις εκθέσεις, όσο και από τις συμμετέχουσες εταιρείες που θα εκφράσουν το ενδιαφέρον.

Επιπλέον, για 2η φορά θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμα φιλοξενίας ξένων εμπορικών επισκεπτών “hosted buyers program” για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις με εξαγωγικό χαρακτήρα ώστε με την βοήθεια και τον συντονισμό μας να έρθουν σε επαφή με τους υποψήφιους αγοραστές που θα ενδιαφερθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

 

Εδώ και 33 χρόνια με συνέπεια, επαγγελματισμό και όρεξη προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για εκθέτες και επισκέπτες και το ίδιο αναμένεται να γίνει και για το 2020 ώστε να καλυφτεί και αυτό το μεγάλο εκθεσιακό γεγονός με απόλυτη επιτυχία για ακόμη μία φορά.

Τέλος, εμείς οι Οργανωτές σας ανακοινώνουμε ότι όποια εταιρεία ενδιαφέρεται για προβολή στις εκθέσεις μας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας ώστε τους επόμενους μήνες που θα είναι έτοιμο το τελικό μας πρόγραμμα (έντυπα, κατόψεις κ.α) να κλείσουν εγκαίρως θέση.

Είμαστε στη διάθεσή σας για ότι χρειαστείτε στα  e: info3ek@otenet.gr w: www.syskevasia-expo.gr www.plastica-expo.gr
www.chem-ecolink.gr