Δελτίο τύπου: Έκθεση wire & Tube 2022

Δελτίο τύπου: Έκθεση wire & Tube 2022

Η παγκόσμια ενεργειακή μετάβαση καθορίζει το επενδυτικό κλίμα για τις κορυφαίες εμπορικές εκθέσεις για τα σύρματα, τα καλώδια και τους σωλήνες στο Duesseldorf

wire and Tube 2022 – η βιωσιμότητα στο επίκεντρο των συζητήσεων στους εκθεσιακούς χώρους

 

 

Οι οικονομικά δύσκολες εποχές και οι γεωπολιτικές κρίσεις από τη μία πλευρά, και η λαχτάρα για προσωπικές συναντήσεις και συζητήσεις με ειδικούς από την άλλη. Με φόντο αυτό το παγκόσμιο κλίμα. οι κορυφαίες εμπορικές εκθέσεις του κόσμου για τις βιομηχανίες καλωδίων, συρμάτων και σωλήνων, wire και Tube, έκλεισαν τις πόρτες τους μετά από πέντε επιτυχημένες ημέρες έκθεσης στο Duesseldorf.

1.822 εκθέτες από περισσότερες από 50 χώρες ήρθαν στο Duesseldorf από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου 2022 για να παρουσιάσουν σε 93.000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακού χώρου τα σημαντικότερα τεχνολογικά στοιχεία των κλάδων τους. Από την Ελλάδα πήραν μέρος ως εκθέτες αλφαβητικά οι εταιρείες ABM HELLAS IKE, CORINTH PIPEWORKS S.A., KAMARIDIS GLOBALWIRE GROUP, PANMETAL AEBE CST SA, PRATTO S.A., TECHNOMAC S.A. και TILLOS S.A.

 

 

«Το Duesseldorf είναι και θα παραμείνει το κατάλληλο μέρος για αυτές τις σημαντικές βιομηχανίες. Ειδικά σε περιόδους βιώσιμων αλλαγών είναι πιο σημαντικό από ποτέ να εκπροσωπούμαστε εδώ στο Duesseldorf και να βρισκόμαστε σε άμεση ανταλλαγή απόψεων με τους φορείς αυτών των βιομηχανιών», τόνισε ο Bernd Jablonowski, Executive Director της Messe Duesseldorf, και συνέχισε λέγοντας «Το Duesseldorf απέδωσε και πάλι, αν κρίνουμε από την παρουσία των επισκεπτών στους εκθεσιακούς χώρους. Οι περισσότερες εταιρείες σχεδιάζουν να επιστρέψουν και για το 2024».

«Οι εμπεριστατωμένες συζητήσεις για τις τρέχουσες προκλήσεις που σχετίζονται με την παγκόσμια ενεργειακή μετάβαση, τις νέες απαιτήσεις που τίθενται στις μηχανές και τον εξοπλισμό – και όλα αυτά λαμβάνοντας υπόψη τις πτυχές της βιωσιμότητας – δημιούργησαν την μεγάλη ανάγκη για συζήτηση μεταξύ των εκθετών και των επισκεπτών στους εκθεσιακούς χώρους», επιβεβαίωσε ο Daniel Ryfisch, Project Director της wire/Tube και Flow Technologies, σχολιάζοντας την επιτυχή επανεκκίνηση των εμπορικών εκθέσεων.

Το 2024 οι εκθέσεις wire και Tube θα διεξαχθούν και πάλι ταυτόχρονα από τις 15 έως τις 19 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο του Duesseldorf.

Διαβάστε ολόκληρο το δελτίο τύπου στα αγγλικά εδώ.

Photos: Messe Düsseldorf/ctillmann