Απονομή Βραβείων RISE

Απονομή Βραβείων RISE

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο Civitel Attik πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων RISE (Retail Innovation for Sustainable Ecosystems) Awards,τα οποία και διοργάνωσε το Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών.

 

Ο στόχος του Διαγωνισμού ήταν η ανάδειξη, σχεδίαση και προώθηση καινοτόμων ιδεών που επικεντρώνονται στο βιώσιμο λιανεμπόριο τροφίμων και ευρύτερα των FMCG προϊόντων.Οι 10 συμμετοχές που συμμετείχαν στην τελική φάση,υποστηρίχθηκαν μέσω της δικτύωσης με σούπερ-μάρκετ και βιομηχανίες/προμηθευτές για μελλοντικές συνεργασίες και πιθανή ανάπτυξη του προϊόντος/υπηρεσίας τους και έλαβαν χρήσιμες συμβουλές (τεχνικές, διοικητικές, οργανωτικές κλπ) από ειδικούς του κλάδου για την επιχειρηματική τους ανάπτυξη.

 

Ο Διαγωνισμός υποστηρίζεται από 9 σημαντικές εταιρίες: ΑΒ Βασιλόπουλος, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Coca Cola 3Ε, Δ. Μασούτης, ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής, My Market, Ok! Anytime Market, Praktiker και Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης και τελεί υπό την Αιγίδα των ΣΕΒΤ και ΣΥΒΙΠYΣ.

Ακολουθεί το πλήρες Δελτίο Τύπου του ΙΕΛΚΑ

Από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας (ΣΥΒΙΠΥΣ)