Τετραήμερο σεμινάριο συγκολλήσεων στον Βόλο υπό την εποπτεία της ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε – ( MIRTEC S.A )

Τετραήμερο σεμινάριο συγκολλήσεων στον Βόλο υπό την εποπτεία της ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε – ( MIRTEC S.A )

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο Συγκολλήσεων που πραγματοποιήθηκε στις 16 ~ 19 / 5  στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε – ( MIRTEC S.A ) στον Βόλο.
Στο σεμινάριο συμμετείχαν 23 άτομα τόσο ηλεκτροσυγκολλητές όσα και μηχανικοί παραγωγής αλλά και φοιτητές τμημάτων μηχανολογίας. Κατά την διάρκεια της θεωρητικής εκπαίδευσης, το δεκαοκτάωρο της οποίας συζητήθηκε μάλλον ως περιορισμένος χρόνος, αναπτύχθηκαν θέματα χειρισμού και ρυθμίσεων των μηχανών συγκόλλησης, τεχνική συγκόλλησης, αναλώσιμα, προβλήματα και θέματα υγιεινής και ασφάλειας εργασιών συγκόλλησης.
Ως ένδειξη επιτυχίας του σεμιναρίου αποτελούν οι ζωηρές συζητήσεις διαφόρων προβληματισμών που ακολουθούσαν την κάθε προβαλλόμενη διαφάνεια και η αξία του πολλαπλασιαζόταν δεδομένου ότι οι συμμετέχοντες ήταν ηλεκτροσυγκολλητές με μεγάλη πείρα και εμπειρία.
Η πρακτική έγινε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας STALCO S.A και εφαρμόστηκαν στην πράξη όλα τα θεωρητικά θέματα.
Οι φοιτητές επίσης με ενθουσιασμό πήραν κυριολεκτικά το βάπτισμα του πυρός στην συγκόλληση αφού για πρώτη φορά βρέθηκαν τόσο κοντά σε επαγγελματίες, χειρίστηκαν τις μηχανές και συγκόλλησαν μέταλλο.
Στους συμμετέχοντες οι οποίοι προερχόταν από την περιοχή της Λάρισας και του Βόλου, στο τέλος δόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης του σεμιναρίου από την ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε – ( MIRTEC S.A )
Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Ιωάννης Ωραιόπουλος Σύμβουλος Συγκολλήσεων.