Ημερίδα Παρουσίασης SOLIDWORKS 2018 στην Αθήνα με την ALFASOLID

Ημερίδα Παρουσίασης SOLIDWORKS 2018 στην Αθήνα με την ALFASOLID

 

Δύναμη επιτυχίας – Από το Σχέδιο στην Παραγωγή

Αγαπητοί χρήστες και φίλοι του SOLIDWORKS,

Mε επιτυχία διεξήχθη και φέτος η ημερίδα που οργανώσαμε στις 11 Νοεμβρίου 2017 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Stanley. Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν συνολικά πάνω από 50 άτομα. Ανάμεσά τους παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον μηχανικοί από εταιρείες, ελεύθεροι επαγγελματίες, καθηγητές, αλλά και φοιτητές.

  • Η εναρκτήρια ομιλία της ημερίδας ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον Διευθυντή της AlfaSolid, κ. Δημήτριο Μανώλη, ο οποίος παρουσίασε τη νέα μπροσούρα της AlfaSolid με τα μηνύματα SOLIDWORKS που προβάλλονται και τα παραδείγματα μεγάλων εταιρείων και πελατών, οι οποίοι περιγράφουν την επιτυχία τους χάρη στη χρήση του λογισμικού.
  • Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η επίδειξη του SOLIDWORKS από τον κ. Ανδρέα Σαβούρδο και τον κ. Γιάννη Νικόπουλο (Application Engineers της AlfaSolid), οι οποίοι παρουσίασαν ζωντανά τις λύσεις SOLIDWORKS ως προς τον Μηχανολογικό Σχεδιασμό.
  • Έπειτα, παρουσίαστηκαν αναλυτικά τα καινούρια εργαλεία και χαρακτηριστικά της έκδοσης SOLIDWORKS 2018.
  • Τέλος, έγινε επίδειξη των ειδικών εφαρμογών SOLIDWORKS και συνεργασιών της AlfaSolid. Έγινε αναφορά στο λογισμικό SOLIDWORKS Visualize για τις δυνατότητες του SOLIDWORKS στον φωτορεαλισμό καθώς και του SOLIDWORKS Composer για τη δημιουργία τεχνικών εγχειριδίων. Επιπλέον, παρουσιάστηκαν ζωντανά οι λύσεις SOLIDWORKS Electrical και PCB για ηλεκτρολογικό και ηλεκτρονικό σχεδιασμό. Έγινε αναφορά στην τεχνολογία της Αντίστροφης Μηχανολογίας με την παρουσίαση των υψηλής ποιότητας προϊόντων και συστημάτων τρισδιάστατης σάρωσης της SOLUTIONIX και του εξειδικευμένου λογισμικού Geomagic Design X της 3D Systems, καθώς και στην τεχνολογία του ποιοτικού ελέγχου με τα SOLIDWORKS Inspection και Geomagic Control X της 3D Systems. Άκρως σημαντική ήταν η παρουσίαση του πελάτη μας, κυρίου Θωμά Δίτσα, για τη συμβολή του SOLIDWORKS στον σχεδιασμό τμημάτων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την τριμερή διαίρεση της εκδήλωσης σε τρεις θεματικές παρουσίασεις. Οι παρευρισκόμενοι, ανάλογα με το αντικείμενο και το ενδιαφέρον τους, μοιράστηκαν στις αίθουσες και παρακολουθήσαν την αντίστοιχη παρουσίαση.

  • Στην πρώτη, παρουσιάστηκε η Οργάνωση και η Διαχείριση των τεχνικών δεδομένων με το SOLIDWORKS PDM από τον κ. Ανδρέα Σαβούρδο.
  • Στη δεύτερη, παρουσιάστηκαν τα SOLIDWORKS SIMULATION, SOLIDWORKS FLOW SIMULATION & SOLIDWORKS PLASTICS για προσομοίωση, από τον κ. Θεόδωρο Χορτάτσο (Application Engineer της AlfaSolid).
  • Στην τρίτη, παρουσιάστηκαν οι κατεργασίες με τα SOLIDWORKS CAM, SOLIDCAM και CIMATRON, από τον κ. Ιωάννη Νικόπουλο.
  • Φυσικά, όπως και κάθε φορά μαζί μας ήταν οι πελάτες μας και χρήστες του SOLIDWORKS: ΣΚΛΑΒΟΣ Σ. ΑΒΕΕ, RAYCAP A.E., ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΣ X. Α.Β.Ε.Ε., Mavelec S.A., Mazi Design, ΜΑΝΙΩΤΗΣ Α. & Σ. Ο.Ε., INTRALOT AIT, ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Α.Ε.Β.Ε. Τους ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους.

Στην AlfaSolid, έχουμε κοινή πεποίθηση, ότι η ανάπτυξη της βιομηχανίας και η επιστροφή της χώρας μας στην πρόοδο, περνούν μέσα από τη συνεργασία, πολύ περισσότερο μεταξύ των ίδιων των βιομηχανιών. Κοινός παρονομαστής είναι το SOLIDWORKS, αλλά φυσικά και η όρεξη για εργασία και καινοτομία. Εμείς στην AlfaSolid, θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγός σε αυτή την προσπάθεια.

Ο αρχιτέκτων κ. Θωμάς Δίτσας παρουσιάζει τη συμβολή του SOLIDWORKS στον σχεδιασμό τμημάτων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

 

Ο κ. Ιωάννης Νικόπουλος παρουσιάζει τα CAM με την AlfaSolid

 

 Οι κ.κ. Ανδρέας Σαβούρδος και Δημήτριος Μανώλης παρουσιάζουν το SOLIDWORKS PDM

 

Οι κ.κ. Ιωάννης Νικόπουλος και Ανδρέας Σαβούρδος παρουσιάζουν τα νέα στοχεία του SOLIDWORKS 2018

 

 Ο κ. Θεόδωρος Χορτάτσος παρουσίαζει τα SOLIDWORKS Simulation, SOLIDWORKS Flow Simulation και SOLIDWORKS Plastics

 

Δελτίο τύπου από την AlfaSolid