Ημερίδα Παρουσίασης Αντίστροφης Μηχανολογίας και Ποιοτικού Ελέγχου στην Αθήνα

Ημερίδα Παρουσίασης Αντίστροφης Μηχανολογίας και Ποιοτικού Ελέγχου στην Αθήνα

 

Mε επιτυχία διεξήχθη και φέτος η ημερίδα που οργανώσαμε στις 20 Σεπτεμβρίου 2017 στην AlfaSolid, σχετικά με την Αντίστροφη Μηχανολογία και τον Ποιοτικό Έλεγχο.  Παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον μηχανικοί από εταιρείες, ελεύθεροι επαγγελματίες, καθηγητές, αλλά και φοιτητές.

  • Η εναρκτήρια ομιλία της ημερίδας ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον Διευθυντή της AlfaSolid, κ. Δημήτριο Μανώλη, ο οποίος υπογράμμισε τη σημασία της συνέργειας στις τεχνολογίες Αντίστροφης Μηχανολογίας.
  • Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υψηλής ποιότητας προϊόντων και συστημάτων τρισδιάστατης σάρωσης της SOLUTIONIX για την εφαρμογή της τεχνολογίας της Αντίστοφης Μηχανολογίας, από τον κ. Ιωάννη Νικόπουλο (Application Engineer της AlfaSolid) και τον κ. Αλέξανδρο Αντωνίου από την εταιρεία Hercules Propeller.
  • Το δεύτερο μέρος της ημερίδας καλύφθηκε με την επίδειξη του εξειδικευμένου λογισμικού Geomagic Design X της 3D Systems, κατάλληλο για ψηφιακή μοντελοποίηση των σκαναρισμένων αντικειμένων με την επεξεργασία νέφους σημείων, από την κ. Ανδρέα Σαβούρδο (Application Engineer της AlfaSolid).
  • Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση των χαρακτηριστικών του SOLIDWORKS Inspection από τον κ. Ανδρέα Σαβούρδο και η ανάδειξη του εξειδικευμένου λογισμικού Geomagic Control X της 3D Systems για ποιοτικό έλεγχο από τον κ. Ιωάννη Νικόπουλο.
  • Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με παραδείγματα σκαναρισμένων αντικειμένων της εταιρείας Hercules Propeller, της εταιρείας BIC VIOLEX και της ίδιας της AlfaSolid.

 

Στην AlfaSolid, έχουμε κοινή πεποίθηση, ότι η ανάπτυξη της βιομηχανίας και η επιστροφή της χώρας μας στην πρόοδο, περνούν μέσα από τη συνεργασία, πολύ περισσότερο μεταξύ των ίδιων των βιομηχανιών. Κοινός παρονομαστής είναι το SOLIDWORKS, αλλά φυσικά και η όρεξη για εργασία και καινοτομία. Εμείς στην AlfaSolid, θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγός σε αυτή την προσπάθεια.

Δελτίο τύπου από την AlfaSolid