Η AlfaSolid SOLIDWORKS στο SOLIDWORKS World 2019! με 2 βραβεία για την ενεργό δράση της στην ελληνική βιομηχανία!

Η AlfaSolid SOLIDWORKS στο SOLIDWORKS World 2019! με 2 βραβεία για την ενεργό δράση της στην ελληνική βιομηχανία!

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή της AlfaSolid στο SOLIDWORKS World 2019, όπου και βραβεύτηκε για την ενεργό δράση της στην ελληνική βιομηχανία. Συγκεκριμένα κέρδισε 2 βραβεία για τον εμπορικό και τον εκπαιδευτικό τομέα. Ευχαριστούμε πολύ τους πελάτες και συνεργάτες μας για το αποτέλεσμα αυτό!

Μεγάλος αριθμός θεατών, φίλων και χρηστών του SOLIDWORKS από όλο τον κόσμο παρακολούθησαν με επιτυχία την τριήμερη αυτή εκδήλωση στο Dallas του Texas, 10 – 13 Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας, ανακοινώθηκαν τα νέα προϊόντα που παρέχει η πλατφόρμα του 3DEXPERIENCE σε όλους τους χρήστες SOLIDWORKS.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας, παρακολουθήσαμε την παρουσίαση με θέμα «Από τον Σχεδιασμό στην Κερδοφορία της Επιχείρησης» όπου χρήστες SOLIDWORKS από όλο τον κόσμο παρουσίασαν νέα εργαλεία και λύσεις. Η μέθοδος σχεδιασμού και προώθησης των προϊόντων είναι πολύ διαφορετική απ’ ότι στο παρελθόν. Το SOLIDWORKS προσφέρει πλέον στους χρήστες του νέα εργαλεία που ανταποκρίνονται στη νέα αυτή τάξη πραγμάτων, με στόχο τη βελτιστοποίηση της σχεδιαστικής διαδικασίας και της ανάλυσης κατασκευής, την άμεση επικοινωνία των τμημάτων σχεδιασμού και παραγωγής, τη διαχείριση των τεχνικών δεδομένων, ακόμα και την αναβάθμιση της προώθησης των προϊόντων στην αγορά.

 

Τέλος, η τρίτη μέρα, αφορούσε στη μεγάλη κοινότητα χρηστών SOLIDWORKS, καθώς και τα εντυπωσιακά προϊόντα που δημιουργούν καθημερινά. Παρακολουθήσαμε τρεις συγκεκριμένες ιστορίες από τον κόσμο της τέχνης, της εκπαίδευσης και του 3D printing. Συγκεκριμένα αναδείχτηκαν η χρήση 3D CAD στη δημιουργία γλυπτών, η συμβολή του Dean Kamen, ενός Αμερικάνου μηχανικού που εφηύρε το Seagway, στην εκπαίδευση και την εξέλιξη των αυριανών μηχανικών καθώς και το έργο του youtuber 3D Printing Nerd για την επίλυση καθημερινών προβλημάτων σε συνδυασμό με την τεχνολογία 3D εκτύπωσης. Ανακοινώθηκε επιπλέον πως ο αριθμός των πιστοποιημένων χρηστών SOLIDWORKS (Certified SOLIDWORKS Experts)  ξεπερνάει πλέον επίσημα τους 330.000.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επαγγελματίας αθλητής και αστροναύτης Leland Melvin παρευρέθηκε στην εκδήλωση και παρουσίασε τη σημασία της εκπαίδευσης, της καθοδήγησης και της επιμονής για την επίτευξη των στόχων για ένα καλύτερο μέλλον!

Δελτίο τύπου της AlfaSolid