Τεχνολογικές Ημερίδες από την AlfaSolid τον Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη

Τεχνολογικές Ημερίδες από την AlfaSolid τον Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη

Η AlfaSolid είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι την περίοδο 13 – 15 Νοεμβρίου, θα διοργανώσει στη Θεσσαλονίκη έναν Τεχνολογικό Κύκλο αποτελούμενο από τρία δωρεάν σεμινάρια.

 

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων αυτών είναι ανοιχτή για όλους τους χρήστες και φίλους του SOLIDWORKS και τα θέματα που θα παρουσιαστούν είναι τα εξής:

 

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 – Ημερίδα SOLIDWORKS και SWOOD

Εγγραφή ΕΔΩ

 

Πλήρως ενσωματωμένο στο άρτιο περιβάλλον εργασίας του SOLIDWORKS,  το SWOOD συνδυάζει εξειδικευμένα εργαλεία για ξύλο με τα καινοτόμα εργαλεία του SOLIDWORKS, καθώς και με τις υπόλοιπες κάθετες εφαρμογές του, για να προσφέρει στην ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ και ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΞΥΛΟΥ την πιο ολοκληρωμένη λύση.

 

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 – Ημερίδα SOLIDWORKS και 3D Printing

Εγγραφή ΕΔΩ

 

H AlfaSolid σε συνεργασία με την εταιρεία Θες 3D, θα παρουσιάσουν τις λύσεις που προσφέρουν σχετικά με την 3D εκτύπωση.

 

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 – Ημερίδα SOLIDWORKS Simulation

Εγγραφή ΕΔΩ

 

Με το λογισμικό SOLIDWORKS Simulation, μπορείτε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, να τεστάρετε τα σχέδιά σας ως προς την αντοχή, τη θερμοκρασία, το συντελεστή ασφαλείας, την πίεση, και πολλές άλλες μεταβλητές, κατά τη διάρκεια της σχεδιαστικής διαδικασίας και χωρίς να χρειαστεί να δημιουργηθεί πρώτα ένα πρωτότυπο.

 

Σας προσκαλούμε επομένως να εγγραφείτε για να εξετάσουμε μαζί σας τους δικούς σας προβληματισμούς και να δούμε πώς η εφαρμογή του SOLIDWORKS  σε συνδυασμό με όλες τις κάθετες εφαρμογές του αυξάνει κατακόρυφα την παραγωγικότητα.

 

Λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθεσία θα σας αποσταλούν ύστερα από την εγγραφή σας.