ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΩΣ SIEGMUND

ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΩΣ SIEGMUND

Σήμερα η εταιρεία SIEGMUND λειτουργεί σε παγκόσμια κλίμακα, με ένα δίκτυο πωλήσεων που καλύπτει 50 χώρες. Στον τομέα  ”Τραπέζια συγκολλήσεως ακριβείας” η SIEGMUND διατηρεί ηγετική παγκόσμια θέση ( world market leader ).

Τα τραπέζια συγκολλήσεως και συγκράτησης SIEGMUND ξεχωρίζουν για την υψηλή λειτουργικότητα και το  μοναδικό τους design. Χρησιμοποιούνται σχεδόν σε όλους τους τομείς, και ειδικά στην αυτοκινητοβιομηχανία, στο κλάδο των κατασκευών, στις μεταλλικές κατασκευές καθώς και στον κλάδο κατασκευής μηχανημάτων. Λειτουργούν και στην κατασκευή πρωτοτύπων και στις γραμμές παραγωγής με ή χωρίς σύνδεση με ρομπότ.

Με τα τραπέζια συγκολλήσεως και συγκράτησης SIEGMUND καθίσταται δυνατή η πραγματοποίηση εκτεταμένων εφαρμογών με δυνατότητα συνδυασμών και με μικρούς χρόνους παραγωγής χάρις στο εκτεταμένο σύστημα παραλληλόγραμμων blocks και στην ευρεία γκάμα συμβατών εργαλείων συγκράτησης αντικειμένων.

Το δυναμικό στοιχείο της SIEGMUND είναι η ικανότητα και η πολύ ενεργή συμμετοχή όλων των εργαζομένων της εταιρείας. Έτσι ακόμα και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές των πελατών μας, καταφέρνουμε να δίνουμε τις βέλτιστες λύσεις που καθορίζουν και την μελλοντική τάση στον εκάστοτε κατασκευαστικό τομέα.

Με την ικανότητα μας στην καινοτομία, με την προσήλωση μας στον στόχο και την συνεχή επιδίωξη των οραμάτων μας, επιδιώκουμε όχι μόνο να διατηρήσουμε την επιτυχή πορεία μας και την ηγετική θέση μας στην παγκόσμια αγορά, αλλά και να την επεκτείνουμε.

Δελτίο Τύπου από την Κ. Κουτσερής & ΣΙΑ ΟΕ