Wittmann Battenfeld CMS

Wittmann Battenfeld CMS

Με τίτλο “Σας ενημερώνουμε για την κατάσταση των μηχανών σας” η Wittmann Battenfeld παρουσιάζει το CMS, ένα σύστημα που συνδυάζει τα τεχνικά στοιχεία ανίχνευσης με την πρόβλεψη διαγνωστικής ανάλυσης από τους ειδικούς του εργοστασίου. Η στρατηγική παρακολούθησης της κατάστασης είναι μια μόνιμη επιτήρηση της πραγματικής κατάστασης των εξαρτημάτων της μηχανής injection moulding με σκοπό τη βελτιστοποίηση και στη συνέχεια την διατήρηση της διαθεσιμότητας και της αποτελεσματικότητας σε ένα βέλτιστο επίπεδο, μειώνοντας έτσι το κόστος κύκλου της ζωής τους.

 

Η συντήρηση του μηχανήματος με βάση την τρέχουσα κατάσταση της, προσφέρει καλύτερη προστασία από βλάβη σε σχέση με τη συντήρηση σε τακτά χρονικά διαστήματα ή την έννοια της προληπτικής συντήρησης, δεδομένου ότι λόγω έλλειψης πληροφοριών εμφανίζονται δυσλειτουργίες κάποιων εξαρτημάτων στον ενδιάμεσο χρόνο των προγραμματισμένων συντηρήσεων (χαλαρές βίδες, σταδιακή αστοχία των ρουλεμάν κ.λπ.) κάτι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα σύστημα CMS αποτελεί χρήσιμη συμβολή στη βελτίωση προστασίας από αποτυχία των διαδικασιών παραγωγής κατά κύριο λόγο και ειδικότερα για την εξασφάλιση της διαδικασίας της έγκαιρης παραγωγικής αλυσίδας (just-in-time). Το κόστος εγκατάστασης ενός συστήματος παρακολούθησης της κατάστασης την μηχανής αντισταθμίζεται με την ολιγοήμερη διακοπή της παραγωγής λόγω μιας απροσδόκητης βλάβης.

 

 

Η Battenfeld είναι μια ιστορική και καταξιωμένη εταιρία, με πολύ μεγάλη εμπειρία στον κλάδο παραγωγής πλαστικών προϊόντων. Ιδρύθηκε το 1876 (!) από τον Werner Battenfeld τον πρεσβύτερο με αντικείμενο την κατεργασία μετάλλου, ενώ ο εγγονός του Werner Battenfeld,  ως ο μοναδικός κληρονόμος και ιδιοκτήτης της οικογενειακής επιχείρησης, εγκαινιάζει το 1948 το εργοστάσιο κατασκευής

των μηχανημάτων injection moulding Battenfeld. Η Battenfeld παραμένει σήμερα μια οικογενειακή επιχείρηση. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό, μια που σημαίνει ευελιξία, γρήγορες αποφάσεις και παρεμβάσεις. Η Battenfeld συνδυάζει ιδανικά πλέον την εμπειρία και την παράδοση, με τον δυναμισμό των νέων στελεχών της.

Η οικογενειακή επιχείρηση Wittmann Battenfeld είναι σήμερα παγκοσμίως ο μοναδικός ενιαίος προμηθευτής μηχανημάτων έγχυσης πλαστικών, περιφερειακών συσκευών, ρομποτικών συστημάτων και αυτοματισμών & συστημάτων – «Όλα Από Μια Πηγή – Με Το Κλειδί Στο Χέρι»

 

Η WITTMANN Group είναι μια διεθνώς ηγετική κατασκευαστική εταιρία μηχανημάτων έγχυσης, ρομποτικών συστημάτων και περιφερειακού εξοπλισμού για τη βιομηχανία παραγωγής πλαστικών προϊόντων. Με έδρα την Βιέννη στην Αυστρία, ο Όμιλος WITTMANN αποτελείται από δύο κύρια τμήματα, την WITTMANN BATTENFELD και την WITTMANN, με 9 παραγωγικές εγκαταστάσεις σε 6 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 32 θυγατρικών  εταιριών που βρίσκονται σε όλες τις μεγάλες αγορές παραγωγής πλαστικών σε όλο τον κόσμο.

Η WITTMANN BATTENFELD επικεντρώνεται στην ανεξάρτητη ανάπτυξη της αγοράς κατασκευής μηχανημάτων διαμόρφωσης πλαστικών και της τεχνολογίας επεξεργασίας, τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, παρέχοντας ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο φάσμα μηχανημάτων σε έναν αρθρωτό σχεδιασμό που ανταποκρίνεται στις σημερινές και μελλοντικές απαιτήσεις της αγοράς έγχυσης πλαστικών.

Η γκάμα των προϊόντων WITTMANN περιλαμβάνει ρομπότ και συστήματα αυτοματισμού, συστήματα διαχείρισης υλικών, ξηραντήρια, συσκευές ογκομετρικής και βαρυμετρικής ανάμειξης υλικών, σπαστήρες, σταθεροποιητές θερμοκρασίας καλουπιών και βιομηχανικά ψυκτικά μηχανήματα. Με αυτή την ευρεία γκάμα περιφερειακών συσκευών, η WITTMANN είναι σε θέση να παρέχει στις εταιρίες επεξεργασίας πλαστικών λύσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της παραγωγής, που κυμαίνονται από αυτόνομα κύτταρα εργασίας  (work cells), σε ολοκληρωμένα συστήματα παραγωγής με το κλειδί στο χέρι.

Η κοινοπραξία του Ομίλου WITTMANN έχει οδηγήσει σε πλήρη συνδεσιμότητα όλες τις γραμμές παραγωγής, παρέχοντας στις βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών προϊόντων το πλεονέκτημα της απρόσκοπτης συνεργασίας των μηχανημάτων έγχυσης, με την αυτοματοποίηση και τον συνολικό βοηθητικό εξοπλισμό – όλα σε απόλυτη αρμονία.

Δελτίο τύπου της Φορτούνας Γεώργιος Μονοπρόσωπη ΕΠΕ