Mastip – Hot Runner Solutions for Technical Moulding – VeriShotTM, Single Valve Gate Technology

Mastip – Hot Runner Solutions for Technical Moulding – VeriShotTM, Single Valve Gate Technology

Σας παρουσιάζουμε ένα νέο προϊόν του Οίκου Mastip, το VeriShotTM – Single Valve Gate Technology.

 

Με έναν εξαιρετικά συμπαγή σχεδιασμό, το σύστημα VeriShot μειώνει σημαντικά τις απαιτήσεις ύψους του καλουπιού καθώς λειτουργεί σαν ένας τοποθετημένος  δακτύλιος που στεγάζει τα μηχανικά μέρη.  Αυτό εξασφαλίζει την τέλεια ευθυγράμμιση μεταξύ του καλουπιού και των πλατό της μηχανής.

 

Το προ-συναρμολογημένο VeriShotᵀᴹ, έχει τα χαρακτηριστικά του Mastip FlowLoc ™ με στεγανά βιδωτά ακροφύσια προηγμένης τεχνολογίας θέρμανσης για βέλτιστο έλεγχο, παρέχοντας έτσι εξαιρετική θερμική απόδοση για βελτιωμένη ποιότητα των παραγομένων προϊόντων. Αυτό το καθιστά ιδανικό για εφαρμογές που απαιτούν εξαιρετικό φινίρισμα του σημείου τροφοδοσίας, γρήγορους ρυθμούς ροής, προϊόντα μεγάλου μεγέθους και ακρίβεια διαστάσεων.

 

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε την επόμενη γενιά του συστήματος VeriShot ᵀᴹ στην αγορά”, δήλωσε ο Marc Michel, Διευθύνων Σύμβουλος της Mastip Technology Limited. “Με αυτόν τον νέο σχεδιασμό καλουπιού θα εξασφαλίσετε γρήγορη εγκατάσταση χωρίς προβλήματα, έλεγχο ακριβείας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας έγχυσης και απλή συντήρηση για μέγιστη διάρκεια ζωής του προϊόντος”.

 

Με ένα εξαιρετικό θερμικό προφίλ, το VeriShotᵀᴹ εξασφαλίζει ευρύ παράθυρο έγχυσης και είναι ικανό να επεξεργάζεται ένα μεγάλο φάσμα τεχνικών και καθώς των απλών πολυμερών. Η χαμηλή πίεση στο καλούπι έχει σαν αποτέλεσμα την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων και την σταθερότητα της παραγωγής

 

Το VeriShot  είναι συμβατό με τα ακροφύσια TX19 και TX27 FlowLoc ™, τα οποία βιδώνονται απευθείας στην κάτω πολλαπλή παρέχοντας μια ασφαλή λύση στεγανότητας. Με τεχνολογία διπλώματος ευρεσιτεχνίας, η οποία περιλαμβάνει στεγανοποίηση υψηλής θερμοκρασίας και ρυθμιζόμενες ακίδες βαλβίδων, το σύστημα παρέχει μια άψογη διαδικασία χύτευσης.

 

Με κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα για μέγιστη διάρκεια ζωής, το VeriShot  είναι μια μικρή σε μέγεθος, αλλά δυνατή λύση, με μειωμένο ύψος καλουπιού στα 54 mm + ακροφύσια.

 

Το VeriShot έχει τεχνολογία διπλώματος ευρεσιτεχνίας, που σας επιτρέπει να ελέγχετε με ακρίβεια την διαδικασία έγχυσης.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για την τελευταία καινοτομία της Mastip, το πρωτοποριακό, σύστημα VeriShotSingle Valve Gate το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο!

 

Η εταιρεία Mastip ασχολείται αποκλειστικά με την ανάπτυξη και κατασκευή θερμών καναλιών πάνω από 20 χρόνια, έχοντας ξεκινήσει σαν κατασκευαστής ακροφυσίων για μεγάλους διανομείς εξαρτημάτων (ΟΕΜ). Από τότε η Mastip έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο προμηθευτή θερμαινόμενων καναλιών και αναγνωρίζεται σήμερα ως προμηθευτής ποιοτικών λύσεων στο χώρο της.

 

Η επέκταση της εταιρείας έχει επιτευχθεί με την εστίαση σε δύο βασικές κατευθύνσεις: την ανάπτυξη προϊόντων και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και υποστήριξης.

 

Σήμερα η Mastip προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις θερμαινόμενων μισών πλακών ή μόνο συστημάτων πολλαπλής διανομής στις περισσότερες αγορές που καλύπτουν βιομηχανικές ρητίνες, συστήματα πολλών κοιλοτήτων ή εφαρμογές πολλαπλών υλικών. Όλες οι λύσεις είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες με τέτοιον τρόπο ώστε  να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών.

 

Η σειρά προϊόντων Mastip περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά από ακροφύσια θερμαινόμενου τύπου και με  μηχανισμό ενεργοποίησης βαλβίδας, τα οποία είναι σε θέση να ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές.

 

Εκτός από τις κεντρικές  εγκαταστάσεις στη Νέα Ζηλανδία η Mastip λειτουργεί σε 40 χώρες μέσω τοπικών διανομέων της και των τριών θυγατρικών της στην Βόρεια Αμερική, την Κίνα και την Ευρώπη, οι οποίες συνεργάζονται στενά με τους πελάτες και τους διανομείς.

 

Περισσότερα: Verishot Flyer General και  VeriShot Spec Sheet V4.02 Print

 

Αφιερώστε λίγο χρόνο εξερευνώντας την ιστοσελίδα της Mastip, θα βρείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις για την τεχνολογία θερμών καναλιών https://www.mastip.com/

Δείτε σχετικό video

 

Compact, Precise, VeriShot™ – Single Valve Gate Technology.

Δελτίο τύπου της ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΕΠΕ