Mastip – Hot runner solutions

Mastip – Hot runner solutions

Η εταιρεία Mastip βρίσκεται στην βιομηχανία θερμών καναλιών πάνω από 20 χρόνια, έχοντας ξεκινήσει σαν κατασκευαστής ακροφυσίων για μεγάλους διανομείς εξαρτημάτων (ΟΕΜ). Από τότε η Mastip έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο προμηθευτή θερμαινόμενων καναλιών και αναγνωρίζεται σήμερα ως προμηθευτής ποιοτικών λύσεων στο χώρο της.

Μετά την πρωτοποριακή επιτυχία του Nexus Thermal Gate της Mastip, σας παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια το Nexus Valve Gate με ενεργοποίηση Cylix.

Τα συστήματα επόμενης γενιάς Nexusᵀᴹ της Mastip, παραδίδονται προ-συναρμολογημένα και προ-συρματωμένα ως μια ολοκληρωμένη λύση “turn-key” για γρήγορη και απλή εγκατάσταση.

Και τα δύο συστήματα Nexus Thermal Gate και Nexus Valve Gate ενσωματώνουν την προηγμένη προστασία διαρροής της τεχνολογίας FlowLocᵀᴹ.

Τα συστήματα Nexus ™ έχουν σχεδιαστεί για γρήγορη και απλή εγκατάσταση κατευθείαν από τη συσκευασία, χωρίς να χρειάζονται περαιτέρω συναρμολόγηση.

Διαθέτουν πλήρως προσαρμόσιμα πλαίσια, ηλεκτρικές συνδέσεις, επιλογές μύτης ακροφυσίου και περικόχλιου καθώς και μήκη ακροφυσίων για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εφαρμογής σας.

 

Ενεργοποίηση του Cylix™ Valve Gate

Ο κύλινδρος Cylix ™ διαθέτει ενεργοποίηση πνευματικής βαλβίδας σε ένα θερμικά σταθεροποιημένο σύστημα τοποθετημένο απευθείας στην πολλαπλή. Με τη δυνατότητα ρύθμισης του ύψους βίδας της βαλβίδας και ενσωμάτωσης στεγανών και ρουλεμάν μεγάλης διάρκειας ζωής, αποτελεί τη βέλτιστη λύση για τον ακριβή έλεγχο των απαιτήσεων της χύτευσης.

 

Σύστημα Nexus ™ με ακροφύσιο FlowLoc ™

Η σειρά ακροφυσίων FlowLoc διαθέτει μια βάση με σπείρωμα που βιδώνεται πάνω στην πολλαπλή, παρέχοντας μια ασφαλή λειτουργία στεγανότητας. Με την προηγμένη τεχνολογία θέρμανσης, το FlowLoc προσφέρει εξαιρετική θερμική απόδοση για ένα ευρύ παράθυρο χύτευσης.

 

Σχετικά με την Mastip

Η Mastip είναι πρωτοπόρος κατασκευαστής θερμών καναλιών στην παγκόσμια βιομηχανία πλαστικών, έχοντας σήμερα εκτιμώμενη αξία 2,6 δισεκατομμύρια Δολάρια Αμερικής ετησίως και παρέχει αλλά και υποστηρίζει λύσεις για πελάτες παγκοσμίως σε περισσότερες από 40 χώρες. Τα βελτιστοποιημένα θερμά κανάλια και εξαρτήματα της Mastip επιτρέπουν στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο να παραδίδουν μέγιστης ποιότητος καλούπια, εξασφαλίζοντας στους παραγωγούς πλαστικών προϊόντων την υψηλότερη ποιότητα με το χαμηλότερο κόστος σε διαφορετικούς τομείς της βιομηχανίας, όπως ιατρικά, ηλεκτρικά, συσκευές, ηλεκτρονικά, προϊόντα συσκευασίας, η στην την αυτοκινητοβιομηχανία.

Ξεκινώντας το 1991 με τον σχεδιασμό/κατασκευή  εξαρτημάτων ακροφυσίων έγχυσης, η Mastip ανέπτυξε και αύξησε την τεχνογνωσία στον κλάδο της τεχνολογίας θερμών καναλιών έτσι ώστε στις αρχές του 2000 να μπορεί να σχεδιάζει, να κατασκευάζει και να παραδίδει συνολική λύση μιας ρεολογικώς ισορροπημένης πολλαπλής και μια πλήρη σειρά ακροφυσίων που να ταιριάζουν σε όλους τους τύπους πλαστικών εφαρμογών χύτευσης με έγχυση, με ιδιαίτερη έμφαση στα δυσκολότερα τεχνικά πολυμερή. Σήμερα η Mastip προμηθεύει πλήρεις λύσεις Hot Half, ή μόνο πολλαπλής στις περισσότερες αγορές που καλύπτουν τεχνικές ρητίνες, συστήματα πολλαπλών κοιλοτήτων, ή εφαρμογές πολλαπλών υλικών.

Οι πελάτες της Mastip αποκτούν έναν μακροπρόθεσμο συνεργάτη ο οποίος τους προσφέρει λύσεις υψηλής ποιότητας σε  ανταγωνιστικές τιμές, οι οποίες χαρακτηρίζονται από βαθιά γνώση του τομέα της τεχνολογίας πολυμερών, καλουπιών και των τεχνικών παραγωγής και διακρίνονται από μια εξαιρετική εξυπηρέτηση και υποστήριξη πελατών  παγκοσμίως.

Όλοι εμείς στην Mastip παρέχουμε λύσεις σε περισσότερες από 40 χώρες μέσω συνεργατών διανομής και θυγατρικών επιχειρήσεων στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Κίνα και έχουμε μια αποτελεσματική παρουσία παγκοσμίως για την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε την διαφορά της  Mastip και να δούμε πώς μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα για εσάς, γι’ αυτό, μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας!

Για περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματα Nexus ™  μπορείτε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο https://moulding.gr/wp-content/uploads/2019/10/nexus-pre-wired-system-spec-sheet-.pdf, καθώς και στην ιστοσελίδα της Mastip https://mastip.com/ 

Δελτίο τύπου της ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΕΠΕ επίσημου αντιπροσώπου της Mastip στην Ελλάδα.